Klon.TV » Фільми » Обережно, Кенгуру! (2020)

Обережно, Кенгуру! (2020)

12
HD 1080p
0

Дивитися Обережно, Кенгуру! онлайн українською

постер Обережно, Кенгуру!
Рік:
2020
Країна:
Німеччина
Тривалість:
1 год 32 хв
Озвучення:
професійний дубльований
Рейтинг:
5.2 / 2746 голосів

Сюжет фільму Обережно, Кенгуру!

Автори комедійної драми "Обережно, Кенгуру!" пропонують глядачам ненадовго перенестися до Німеччини. На території Берліна проживає привабливий хлопець на ім'я Марк, який є музикантом-початківцем. Він влаштувався в покинутій квартирі та щиро сподівається на те, що одного разу зможе купити дорогий особняк. Талановитий юнак марить про славу і нечувані гонорари. Незабаром з ним трапляється незвичайна подія, що не піддається логічному поясненню. До його будинку несподівано заявляється кенгуру, який вміє говорити людською мовою.

Товариському створінню вдається переконати Марка в тому, що з ним йому буде набагато веселіше і комфортніше. Воно без зволікання переїжджає в холостяцький барліг і починає наводити там лад. Добродушний вихованець захоплено розмовляє з новим другом на філософські теми та обговорює цікаві новини. Він проявляє люб'язність і допомагає сором'язливому приятелеві вирішити низку важливих питань. Наприклад, впоратися з неймовірною боязкістю і привернути увагу вподобаної красуні. Завдяки втручанню відважної тварини скромний чоловік перетворюється на справжню знаменитість і вчасно розкриває небезпечну змову, до якої виявляється залучена будівельна мафія.

Творці та актори

Режисер:
Дані Леві
Актори:
Фолькер Міхаловський, Marc-Uwe Kling, Dimitrij Schaad, Rosalie Thomass, Кармен-Майя Ентоні, Хенрі Хюбхен, Тім Сейфи, Adnan Maral, Fred Aaron Blake, Moritz Katzmair, Janina Agnes Schröder, Daniel Zillmann, David Bredin, Nils Dörgeloh, Lena Dörrie, Patrick Finger, Monika Gossmann, Даніель Краусс, Беттіна Лампрехт, Marie-Luise Lux

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Обережно, Кенгуру!» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий