Klon.TV » Фільми » Лише найсильніші (1993)

Лише найсильніші (1993)

12
HD 1080p
0

Дивитися Лише найсильніші онлайн українською

постер Лише найсильніші
Рік:
1993
Країна:
США, Франція
Тривалість:
1 год 39 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | НТН
Рейтинг:
6.7

Сюжет фільму Лише найсильніші

Кілька років поспіль Луїсу Стівенсу довелося прослужити в армії в далекій Бразилії. Саме там, в настільки загадковій, екзотичній країні хлопець скрупульозно вивчав капоейру, що вважається національним бойовим мистецтвом, серйозно досягнувши успіху на цій ниві. Тепер же, демобілізований солдат поспішає повернутися на батьківщину в США, відвідати близьких і товаришів, з якими не бачився вже, здається, цілу вічність. 
Заодно молодик намірився зайти в школу, де навчався, ще будучи підлітком. Ледве зайшовши всередину, він відчув, наскільки все змінилося. У навчальному закладі серед молоді процвітає наркоманія, хлопці абсолютно не дотримуються дисципліни, мало того, особливо нахабні носять з собою вогнепальну зброю, а вчителі нічого не можуть зробити юними хуліганами та анархістами. Фільм "Лише найсильніші" 1 993 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості. Опинившись на задньому дворі, Луїс побачив, як один школяр силою намагався змусити свого однолітка торгувати наркотиками. Заступившись за нещасного хлопчиська, колишній військовий став чимось на зразок місцевої знаменитості, а Керріган, тутешній учитель, який викладав природознавство, запропонував містерові Стівенсу навчити діточок мистецтву капоейри. Але чи погодиться на це шкільна рада і чи зуміють хулігани стати на шлях істинний?

Творці та актори

Режисер:
Шелдон Леттіч
Актори:
Марк Дакаскос, Стейсі Тревіс, Джеффрі Льюїс, Пако Крістіан Прієто, Тодд Зусман, Джеффрі Андерсон-Гюнтер, Річард Кока, Роман Кардвелл, Райан Боллман, Крістіан Клемаш, John Fionte, Joselito 'Amen' Santo, Джон Грегорі Каспер, Phyllis Sukoff, Ентоні Короні, Меллоу Мен Ейс, Феліпе Саваж, Луїс Естебан, Jim Vickers, Марк Салем

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Лише найсильніші» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий