Klon.TV » Фільми » Побачене та почуте (2020)

Побачене та почуте (2020)

18
HD 1080p
0

Дивитися Побачене та почуте онлайн українською

постер Побачене та почуте
Рік:
2020
Країна:
США
Тривалість:
2 год 1 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Рейтинг:
5.3 / 32446 голосів

Сюжет фільму Побачене та почуте

Кетрін із чоловіком проживає в Нью-Йорку, працює реставратором, насолоджується розкішною квартирою, колом відданих друзів. Джордж обіймає не останню посаду в університеті. Одного разу йому пропонують підвищення, але при цьому має бути переїзд на інше місце проживання - у віддалену місцевість, де розташований коледж. При одному тільки погляді на будинок талановита художниця відчуває захват - більш затишного, комфортного житла неможливо уявити. Тут герої фільму "Побачене і почуте" зможуть почати нове життя, а талант Кеті вийде на наступний щабель розвитку.

Їм невтямки передісторія споруди, але незабаром таємне стане явним, лякаючи жінку. Дамочка помічає дивацтва, не надаючи їм значення. Місцеві жителі розповідають цікаві відомості про нерозкритий злочин, що стався в стінах сімейної гавані. Чи така вона тиха? Стурбована дружина потай від чоловіка вирішує провести самостійне розслідування. На світ спливуть темні, небезпечні секрети, які вона ніколи не хотіла б знати. Плавно відбувається знайомство із сусідами, пізніше виявлено зловісну книжку, каблучку, що належали колишнім господарям. Незрозумілі вогники, лякаючі звуки, явища, які неможливо пояснити.

Творці та актори

Режисер:
Шарі Спрінгер Берман, Роберт Пульчіні
Актори:
Аманда Сейфрід, Наталія Даєр, Ріа Сігорн, Джеймс Нортон, Карен Аллен, Мюррей Абрагам, Alex Neustaedter, Джек Гор, Ana Sophia Heger, Коттер Сміт, Kelcy Griffin, Olivia Boreham-Wing, Emily Dorsch, Polly Lee, Joey Auzenne, Dawn McGee, Джо Ланза, James Hindman, Charlotte Maier, Theresa Flynn

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Побачене та почуте» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий