Klon.TV » Фільми » Кікбоксер 2: Дорога назад (1991)

Кікбоксер 2: Дорога назад (1991)

16
HD 720p
0

Дивитися Кікбоксер 2: Дорога назад онлайн українською

постер Кікбоксер 2: Дорога назад
Рік:
1991
Країна:
США
Тривалість:
1 год 29 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | 2+2
Рейтинг:
4.5

Сюжет фільму Кікбоксер 2: Дорога назад

Кіно «Кікбоксер 2: Дорога назад» представляє глядачеві нового героя - Девіда Слоуна - молодшого брата великих кікбоксерів Курта і Еріка.
Молодий хлопець уже підкорив немалі вершини в своєму виді спорту. Про нього і його майстерність ходять легенди, але він не марнославний і не женеться за титулами. Його зал привертає новачків і дітей, але це не приносить необхідних грошей на покриття витрат. Девіду доводиться знову вийти на ринг, щоб заробити і показати всьому світу, які слабкі нинішні чемпіони. Після своєї нищівної перемоги над кращим бійцем асоціації, він дає розгромне інтерв'ю, заявляючи про корупцію в спортивних верхах і своє небажання виходити на подальші сутички. Функціонерам не подобається подібний тон. Вони вирішують вибити грунт у бійця з-під ніг: його зал спалюють, а коли Девід намагається зупинити нападників, його вкрай сильно б'ють. Після виписки з лікарні боєць довго відновлюється. Йому доводиться тренуватися з особливою ретельністю, адже попереду у Слоуна-молодшого вирішальний бій з Тонг По, який колись убив його братів.

Творці та актори

Режисер:
Ханна Блу
Актори:
Саша Мітчелл, Пітер Бойл, Денніс Чан, Кері-Хіроюкі Таґава, Джон Діл, Мішель Кіссі, Хізер МакКомб, Вінс Мурдокко, Умберто Ортіз, Маттіас Х'юз, Емманюель Кервин, Джо Рестіво, Вінсент Клин, Браян Остін Грін, Брент Келлі, Annie O'Donnell, Крістіан Ендрюс, Джей Байрон, Джин ЛеБелл, Дейл Джейкобі

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Кікбоксер 2: Дорога назад» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий