Klon.TV » Фільми » Дикі серцем (1990)

Дикі серцем (1990)

18
HD 1080p
0

Дивитися Дикі серцем онлайн українською

постер Дикі серцем
Рік:
1990
Країна:
США
Тривалість:
2 год 5 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | Новий Канал
Рейтинг:
7.2

Сюжет фільму Дикі серцем

Велике почуття змушує нехтувати небезпекою заради того, щоб бути поруч з коханою людиною. Головні герої кримінальної драми «Дикі серцем» змушені бігти і перейти на нелегальне становище. Мати Лули, що не рахується з чужими бажаннями і почуттями, намагається знищити Сейлора. Хлопець був змушений вбити найнятого Маріеттою кілера і пуститися в біга. Улюблена не залишила його, і тепер, вони змушені ховатися від поліції, небезпечних гангстерів, коханців матері, пущених слідом навздогін, і знаходити кошти для існування. Ситуація стає ще більш важкою, коли з'ясовується, що Лула носить дитину. Сейлору доводиться стати співучасником пограбування, організованого бандитами, з якими вони зійшлися зовсім недавно. Зірваний куш повинен забезпечити безбідне життя. Але, удача покинула закоханих. Сейлора хапає поліція. Він отримує серйозний термін з урахуванням вчиненого раніше злочину. Лула в розпачі. Чи судилося розлученим знову побачитися. Чи зможе Сейлор коли-небудь обійняти свою дитину.

Творці та актори

Режисер:
Девід Лінч
Актори:
Ніколас Кейдж, Лора Дерн, Віллем Дефо, Дж.Е. Фрімен, Кріспін Ґловер, Даян Ледд, Келвін Локхарт, Ізабелла Росселліні, Гаррі Дін Стентон, Грейс Забріскі, Шерилін Фенн, Марвін Каплан, Вільям Морґан Шеппард, Девід Патрік Келлі, Фредді Джонс, Джон Лурі, Джек Ненс, Прюітт Тейлор Вінс, Грегг Дендрідж, Glenn Walker Harris Jr.

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Дикі серцем» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий