Klon.TV » Фільми » Червона спека (1988)

Червона спека (1988)

18
HD 1080p
0

Дивитися Червона спека онлайн українською

постер Червона спека
Рік:
1988
Країна:
США
Тривалість:
1 год 44 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | 1+1, професійний дубльований | НЛО-TV
Рейтинг:
6.1

Сюжет фільму Червона спека

Дія фільму «Червона спека» відбувається 1988 році, коли відносини СРСР і США помітно потеплішали, а перебудова в Союзі була в розпалі. Віктор «Роста» Роставелі - наркоторговець, який планує налагодити постійний оборот нелегального товару між двома наддержавами. На його слід виходять московські поліцейські під керівництвом капітана Івана Данко. Операція проходить з втратами - гине товариш і колега Данко, Юрій, банда Роставелі теж рідшає, але йому самому вдається втекти і перебратися в США. Не перестаючи займатися злочинною діяльністю за кордоном, Віктор вміло уникає проблем з законом до пори до часу. Однак його заарештовують за порушення правил дорожнього руху і хочуть екстрагувати на батьківщину. Для цих цілей американські поліцейські запрошують представника з Москви, і ним зголошується стати саме Данко, який бажає завершити розпочате.
Втеча Роставелі руйнує надії на правосуддя. Але Іван разом з детективом Артуром Ридзиком відмовляються змиритися з невдачею і продовжує переслідувати злочинця.

Творці та актори

Режисер:
Волтер Гілл
Актори:
Арнольд Шварценеггер, Джеймс Белуші, Пітер Бойл, Ед О’Росс, Лоуренс Фішберн, Джина Ґершон, Річард Брайт, Дж. В. Сміт, Брент Дженнінгс, Ґретхен Палмер, Прюітт Тейлор Вінс, Mike Hagerty, Брайон Джеймс, Глорія Делані, Пітер Джейсон, Олег Відов, Савєлій Крамаров, Джин Шерер, Тенгіз Борисофф, Roger Callard

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Червона спека» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий