Klon.TV » Фільми » Водійські права (1988)

Водійські права (1988)

16
HD 1080p
0

Дивитися Водійські права онлайн українською

постер Водійські права
Рік:
1988
Країна:
США
Тривалість:
1 год 28 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | Новий Канал
Рейтинг:
6.4

Сюжет фільму Водійські права

Для героя фільму «Водійські права» настає радісний момент: скоро Ліс отримає заповітне посвідчення і зможе водити авто. Тільки ось Андерсон робить ряд прорахунків, в результаті проваливши тести. Завдяки збою він ненадовго зміг обдурити систему, але в підсумку залишився ні з чим.
Удома Ліс не наважується розповісти батькам правду. Та й друзям псувати настрій не хочеться: вже запланована спільна поїздка. Тим більше і Андерсон може отримати вигоду: це добра нагода підкотити до красуню Мерседес. Не особливо думаючи про наслідки, хлопець позичає Кадиллак діда, що обожнює цю статусну машину. Вечір перестає бути млосним після низки пригод від небажаної зустрічі з копами до горе-викрадача, який в результаті розбив Кадиллак. Батько не встигає відчитати Ліса, який повернувся додому: у мами перейми, і хлопець повинен сісти за кермо пошкодженої тачки, щоб доставити батьків до лікарні. Андерсон-молодший відмінно справляється із завданням, хоча ситуація була стресова. Залишилося лише дізнатися реакцію діда і зробити вірні висновки.

Творці та актори

Режисер:
Грег Біман
Актори:
Corey Haim, Корі Фельдман, Керол Кейн, Річард Мейсер, Хезер Грем, Майкл Манассери, Харві Міллер, Michael A. Nickles, Ніна Семашко, Грант Гудив, Джеймс Ейвері, Грант Хеслов, Майкл Енсайн, Хелен Хенфт, Крістофер Бертон, Джилл Ждаресс, Кімберлі Хоуп, Parley Baer, Bernie Pock, Jon Conrad Pochron

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Водійські права» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий