Klon.TV » Фільми » Без компромісів (1986)

Без компромісів (1986)

16
HD 1080p
0

Дивитися Без компромісів онлайн українською

постер Без компромісів
Рік:
1986
Країна:
США, Нідерланди
Тривалість:
1 год 46 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | 1+1
Рейтинг:
5.6

Сюжет фільму Без компромісів

Дія фільму "Без компромісів" (Raw Deal) відбувається в Америці вісімдесятих років. Пониження по службі річ неприємна, але не смертельна. Так думав і колишній агент ФБР Марк Камінський, хоча спогади про попередню роботу не залишали його в спокої. Одного разу йому випала нагода все змінити і залишити роботу в маленькому містечку в минулому. Звичайно, він вхопився за цей шанс, як за соломинку. Попередній бос згадав про Марка, коли знадобилася людина для впровадження в Чиказьку мафію, щоб притиснути їх ватажка. Марку доведеться працювати одному в обстановці надтаємності, і він не може розраховувати навіть на підтримку місцевої поліції. Вбивче завдання веде його по сліду мафіозі все далі і шансів вибратися живим залишається все менше. У фільмі багато екшену і видовищних моментів. Все розвивається за законами жанру. Сценарій стандартний і простий, але добротно обіграний. Актори легендарні і професійні. Це класика жанру голлівудського бойовика. Арнольд Шварцнеггер в головній ролі непереможний як завжди. Грати таких героїв - це його фірмове кредо. Фанати будуть в захваті від фільму.

Творці та актори

Режисер:
Джон Ірвін
Актори:
Арнольд Шварценеггер, Кетрін Харольд, Сем Уонамейкер, Пол Шенар, Роберт Даві, Ед Лотер, Деррен МакГевін, Джо Регалбуто, Мордекай Лоунер, Стівен Гілл, Blanche Baker, Луїз Роуби, Віктор Арго, George P. Wilbur, Denver Mattson, Джон Маллой, Лоренцо Клемонс, Дік Дурок, Френк Феррара, Томас Розалес мол.
Ролі дублювали:
Георгій Гавриленко, Ірина Стасів, Тетяна Антонова

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Без компромісів» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий