Klon.TV » Фільми » Лабіринт (1986)

Лабіринт (1986)

12
HD 1080p
0

Дивитися Лабіринт онлайн українською

постер Лабіринт
Рік:
1986
Країна:
Велика Британія, США
Тривалість:
1 год 41 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | ICTV
Рейтинг:
7.4

Сюжет фільму Лабіринт

У центрі фантастичної історії знаходиться 16-річна Сара Вільямс, яка живе разом з батьком і нестерпною мачухою. Дівиця змушена терпіти свого зведеного нестерпного братика Тобі. Коли діти залишаються вдома самі, з нагоди від'їзду дорослих в гості, дівчинка читає малюкові на ніч казку, і якимось випадковим чином відкриває портал в таємничий казковий світ, наповнений головоломками. Вимовивши древнє заклинання з казки, вона тим самим викликає до себе додому маленького і грізного короля гоблінів Джарета. Ватажок гоблінів викрадає малюка, і тягне його в свій замок, що охороняється цілою армією домових. Схаменувшись юна леді біжить навздогін за Джаретом, але її шлях перегороджує величезний, багатий неймовірними шарадами і небаченими чудовиськами лабіринт. На рішення хитросплетених завдань, і проходження крізь неймовірну плутанину, Сарі дається тільки тринадцять годин. Якщо ж вона не встигне, її молодший братик буде перетворений в гобліна, і назавжди залишиться в чарівному світі.
Щоб врятувати хлопця, дівчина з повною самовіддачею береться вирішувати дивні загадки і долати натовпи небувалих страховиськ, що зустрічаються на її тривалому і заповненому небезпеками шляху.

Творці та актори

Режисер:
Джим Генсон
Актори:
Девід Боуї, Дженніфер Коннеллі, Тобі Фрауд, Шеллі Томпсон, Крістофер Малкольм, Наталі Фінленд, Шарі Уайзер, Браян Генсон, Рон Мьюек, Роб Міллз, Дейв Ґоелз, Девід Алан Барклай, David Shaughnessy, Карен Прелл, Тімоті Бейтсон, Фрекн Оз, Майкл Гордерн, Denise Bryer, Стів Вайтмір, Кевін Клеш

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Лабіринт» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий