Klon.TV » Фільми » Поля смерті (1984)

Поля смерті (1984)

16
HD 720p
0

Дивитися Поля смерті онлайн українською

постер Поля смерті
Рік:
1984
Країна:
Велика Британія
Тривалість:
2 год 21 хв
Озвучення:
двоголосий закадровий | 1+1
Рейтинг:
7.8

Сюжет фільму Поля смерті

«Поля смерті» - фільм, заснований на справжніх журналістських спогадах Сідні Шенберга, який працював в Камбоджі часів диктатора Пол Пота.
1973 рік, Пномпень. Комуністи-маоїсти, іменовані «червоними химерами», ведуть війну з національною камбоджійською армією, підтримуваною американцями. Військовий конфлікт висвітлюють численні західні репортери, серед яких - кореспондент-міжнародник Сідней Шенберг, що поставляє матеріали New York Times. На пару з журналістом трудиться Дит Пран, його перекладач, вірний помічник і гід. Два роки по тому результат громадянської війни стає очевидним: «червоні кхмери», які ненавидять західний світ, а заодно місцевих лікарів, вчителів та інших городян, входять в Пномпень. Іноземці, які опинилися в «демократичній» Кампучії, залишають країну, однак Сідней вирішує залишитися. З охопленої терором республіки журналіст вибирається дивом, його рятує американське підданство, а камбоджієць Дит Прат залишається на батьківщині. Його чекає перевиховання в таборах, що нагадують пекло, які придумав Пол Пот.

Творці та актори

Режисер:
Роланд Жоффе
Актори:
Сем Уотерстон, Гейнг С. Нгор, Джон Малковіч, Джуліан Сендс, Крейг Т. Нельсон, Сполдінг Грей, Білл Патерсон, Athol Fugard, Грем Кеннеді, Кетерін Крапум Чий, Олівер Пьерпаоли, Едвард Ентеро Чий, Тому Берд, Монирак Сісоват, Ламбул Дтанпхайбул, Айра Уілер, Девід Хенрі, Патрік Мелахайд, Нелл Кемпбелл, Джоан Харріс

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Поля смерті» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий