Klon.TV » Фільми » Роккі 3 (1982)

Роккі 3 (1982)

16
HD 1080p
0

Дивитися Роккі 3 онлайн українською

постер Роккі 3
Рік:
1982
Країна:
США
Тривалість:
1 год 39 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Рейтинг:
6.8

Сюжет фільму Роккі 3

Фільм «Роккі 3» розповідає про події, які сталися через 10 років після закінчення другої частини саги. За ці роки боксер отримав титул чемпіона у важкій вазі і утримував його протягом всього останнього часу. Ставши знаменитим, Роккі швидко розбагатів. До величезних гонорарів за бої додалися не менші заробітки на рекламі. Але такий статок не дає спокою молоді, яка рветься до популярності і багатства. Молодий і голодний хижак, боксер важковаговик Клаббер Ленг сильний і талановитий. Він кидає майстру і чемпіону виклик, претендуючи на його пояс. Постійні образи і нападки з боку клаберів зачіпають Роккі за живе, і до початку поєдинку боксер втрачає самовладання і холоднокровність, необхідні для перемоги. Роккі програє вирішальний бій. Але зламати чемпіона не так-то просто. Сховавшись від преси і всіх, хто відволікав його від тренувань, Боксер починає займатися по абсолютно нових принципах в зубожілому, нікому невідомому залі. Ніхто не знає, який сюрприз готує уболівальникам і своєму супернику досвідчений боєць, який скинув вагу і освоїв нові правила боротьби. Чи допоможе все це Роккі здобути довгоочікувану перемогу і повернути чемпіонський титул?

Творці та актори

Режисер:
Сільвестер Сталлоне
Актори:
Сільвестер Сталлоне, Талія Шайр, Берт Янґ, Карл Уезерс, Бьорджесс Мередіт, Тоні Бертон, Mr. T, Галк Гоґан, Йен Фрід, Аль Сільванії, Уоллі Тейлор, Джим Хілл, Дон Шерман, Денніс Джеймс, Джим Хілі, Рей Гедеон, Джин Крейн, Stu Nahan, Білл Болдуін ст., Джиммі Леннон ст.

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Роккі 3» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий