Klon.TV » Фільми » Сніговик (1982)

Сніговик (1982)

HD 1080p
0

Дивитися Сніговик онлайн українською

постер Сніговик
Рік:
Країна:
Велика Британія
Тривалість:
26 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Омікрон
Рейтинг:
8.2 / 8994 голосів

Сюжет фільму Сніговик

Красива, добра, але злегка сумна історія про дружбу хлопчика і чарівного сніговика. Напередодні Різдва дитина вирішує пограти на вулиці і зліпити великого снігового друга. Своє творіння автор прикрашає старим капелюхом і шарфом. Рівно о 12 годині ночі чарівним чином творіння зі снігу оживає, і вони разом з хлопчиком відправляються в захоплюючу подорож. Спочатку двоє друзів катаються по лісі на мотоциклі, лякаючи тварин, а після - злітають в повітря і летять в Арктику. По дорозі мандрівники насолоджуються північним сяйвом, а кінцевою точкою маршруту служать віддалені, засніжені ліси, де щороку сніговики з усього світу об'єднуються для святкування Різдва. Там хлопчика чекає приємний подарунок від самого Діда Мороза! Анімаційна кінострічка, вийшовши на екрани Англії в 1982 році, відразу завоювала любов громадськості. З року в рік чудова казка про дружбу є традиційною до показу перед кожним Різдвом. Сама стрічка створена за однойменною дитячою розповіддю, написаною в книзі авторства Реймонда Бріггса. У списку кращих різдвяних передач Великобританії мультфільм входить в першу десятку. Музичний супровід для представленої картини написано легендарним Ховардом Блейком, який є автором слів до пісні Walking in the Air. Композиція, вперше виконана Пітером Оті в цій картині, стала дуже популярною, її надалі виконало безліч співаків.

Творці та актори

Режисер:
Даян Джексон, Джиммі Т. Муракамі
Актори:
Девід Бові, Реймонд Бріггс

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Сніговик» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий