Klon.TV » Фільми » Амнезія (2019)

Амнезія (2019)

HD 1080p
0

Дивитися Амнезія онлайн українською

постер Амнезія
Рік:
2019
Країна:
США
Тривалість:
1 год 32 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
5 / 3618 голосів

Сюжет фільму Амнезія

Молодий чоловік, який пережив аварію, не може згадати навіть свого імені. Він дізнається лише, що став головним підозрюваним у серійних вбивствах, а у його машині знайшли труп. Не довіряючи доказам і слідству, герой втікає з лікарні, щоб з'ясувати правду про себе і про те, хто міг його підставити.
Чоловік, який потрапив у дорожню аварію, приходить до тями в лікарні, але не може згадати навіть свого імені. Відразу після пробудження цей «Джон Доу» стикається із серйозним звинуваченням: у багажнику його машини виявили тіло чергової жертви серійного маніяка, і поліція підозрює його у причетності до вбивств. Герой не знає, хто він такий, не пам'ятає, що робив до автокатастрофи, але не може повірити, що є жорстоким убивцею. Щоб розібратися у всьому, що відбувається, він вирішує втекти з лікарні. Коли медсестра, яка його доглядає, відмовляється сприяти втечі, він бере її в заручниці і все одно залишає стіни закладу. Тепер, ховаючись від усього світу, він повинен будь-якою ціною згадати, що сталося.

Творці та актори

Режисер:
Aleksandr Chernyaev
Актори:
Джонатан Різ Меєрс, Вільям Форсайт, Франческа Іствуд, Мелік Йоба, James Austin Kerr, David C Tam, Erin Elizabeth Cook, Джинджер Гилмартин, Kaye Brownlee-France, Chris Dry, Erin Herring, C. Neil Davenport, Jeremy Parr, Angela Soldier, William Sturgeon, Mike Page, Kim Robertson, Bryce Camp, Gina D. Brewer, Nick Swezey

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Амнезія» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий