Klon.TV » Фільми » Вікінг Вік (2019)

Вікінг Вік (2019)

HD 720p
0

Дивитися Вікінг Вік онлайн українською

постер Вікінг Вік
Рік:
2019
Країна:
Німеччина, Франція, Бельгія
Тривалість:
1 год 17 хв
Озвучення:
професійний дубльований
Рейтинг:
5.2 / 391 голосів

Сюжет фільму Вікінг Вік

Вік ще занадто молодий для того, щоб бути частиною війська вікінгів. Однак йому не терпиться якнайшвидше довести свої сили та увійти до загону. Герой мультфільму "Вікінг Вік" мріє, що рано чи пізно доля надасть йому такий шанс.

Грізні скандинавські воїни, які стали учасниками багатьох битв, твердять хлопцю, що йому не варто мріяти про битви і далекі плавання. Його батько, лідер наймогутнішого клану вікінгів, намагається дати зрозуміти своєму чаду, що йому потрібно набратися терпіння. Але молодий Вік не збирається чекати.

Одного разу сам бог Локі спускається з Асгарда в Мідгард, щоб забрати до себе в полон матір майбутнього вікінга. Йому вдається реалізувати свій задум. У цей момент Вік розуміє, що це шанс, посланий йому долею. Набравшись хоробрості та отримавши екіпіровку, хлопець починає продумувати план звільнення матері.

Незабаром після цього герой мультфільму "Вікінг Вік", який не має досвіду боїв і подорожей, вирушає в дивовижну пригоду, сповнену безлічі нових знайомств і небезпечних ворогів, щоб спробувати пройти до міста самих богів - великого й безсмертного Асгарда. Чи зможе він досягти успіху і врятувати матір від чар Локі?
Дивитися детальніше: https://filmix.ac/multes/nocat/139440-viking-vik-yea-2019.html

Творці та актори

Режисер:
Éric Cazes
Актори:
Roland Bearne, Tim Bentinck, Konrad Bösherz, John Chancer, Simon Fellows, Owen Frost, David Goudge, Michael Hanratty, Matt Kelly, Matt Ian Kelly, Aletta Lawson, Alex McMorran, Tim McMullan, Declan Miele-Howell, Dan Russell, Eva Savage, David Schaal, Violet Tucker Steel

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Вікінг Вік» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий