Klon.TV » Фільми » Мій пес Ідіот (2019)

Мій пес Ідіот (2019)

12
HD 1080p
0

Дивитися Мій пес Ідіот онлайн українською

постер Мій пес Ідіот
Рік:
2019
Країна:
Франція, Бельгія
Тривалість:
1 год 46 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
6.2 / 2091 голосів

Сюжет фільму Мій пес Ідіот

Останнім часом життя Анрі розвивається не так, як він завжди мріяв. Йому здається, що він переживає всі доступні для людини кризи. І все це одночасно. Герой фільму "Мій собака Ідіот" мучиться від відсутності у нього натхнення, що впливає на якість виконання роботи. Одночасно з цим він намагається відновити згаслу пристрасть у стосунках із дружиною, але постійно провалюється у всіх починаннях. Четверо дітей, які виросли, не хочуть іти на контакт і, як здається самому Анрі, віддаляються від нього все далі й далі. У цей же час його атакують сильні болі в спині.

Намагаючись переосмислити своє життя, Анрі доходить висновку, що все найкраще вже позаду і немає жодної надії на світле майбутнє. Намагаючись хоч якось перекласти відповідальність за свої біди, він починає звинувачувати в проблемах дружину і дітей.

Погляд Анрі поступово починає змінюватися після того, як він стикається з дуже нахабним і величезним бездомним собакою. Тварина одразу ж проявляє інтерес до героя фільму "Мій собака Ідіот" і не залишає його в спокої. Анрі впевнений, що пес просто хоче знайти комфортне життя, але незабаром починає усвідомлювати, що між ними зав'язується щира і міцна дружба.
Дивитися докладніше: https://filmix.ac/films/komedia/139826-moja-sobaka-idiot_-2019.html

Творці та актори

Режисер:
Іван Атталь
Актори:
Іван Атталь, Шарлотта Ґенсбур, Ерік Руф, Паскаль Арбійо, Бен Аттал, Adèle Wismes, Pablo Venzal, Panayotis Pascot, Оскар Копп, Lola Marois-Bigard, Sébastien Thiery, Franz-Rudolf Lang, Karlos Hébrard, Yon Hébrard, Thibault Vaneck, Dylan Pedron

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Мій пес Ідіот» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий