Klon.TV » Фільми » Одне життя (2023)

Одне життя (2023)

16
HD 1080p
2

Дивитися Одне життя онлайн українською

постер Одне життя
Рік:
2023
Країна:
Велика Британія
Тривалість:
1 год 49 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | TS
Рейтинг:
7.5 / 18433 голосів

Сюжет фільму Одне життя

1938 рік, Лондон. Ніколас Вінтон, 29-річний біржовий брокер, веде звичайне життя типового лондонця. В ході робочої поїздки Ніколас приїжджає до Праги. Однак візит відразу ж виходить за рамки робітника. У Празі Вінстон зустрічає сотні єврейських сімей, біженців з Німеччини. Дорослі, вимушені покинути рідний дім, разом з маленькими дітьми живуть в нелюдських умовах. Дивлячись на жалюгідні умови життя біженців, Ніколас приймає рішення на свій страх і ризик допомогти хоча б дітям. До допомоги нещасним він підключає пресу і чиновників, організовує збір коштів і підшукує сім'ї, готові прийняти дітей єврейських біженців. Ніколас навіть йде на підкуп, щоб врятувати малюків від концтабору. І його старання не проходять даром.

Творці та актори

Режисер:
Джеймс Гоувз
Актори:
Ентоні Гопкінс, Лена Улін, Джонні Флінн, Гелена Бонем Картер, Tim Steed, Матильда Торпе, Daniel Brown, Алекс Шарп, Jirí Simek, Ромола Ґарай, Barbora Váchová, Juliana Moska, Jolana Jirotková, Michal Skach, Samuel Himal, Matej Karas, Ella Novakova, Martin Bednár, Petr Jenista, Семюел Фінці

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Одне життя» (1)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Gradenam
Gradenam
Гості
Привіт! Фільм чудовий, переглянула з великим задоволенням. Це чутливо насичена та психологічно глибока біографічна драма, яка не тільки показує героїчні вчинки Ніколаса Вінтона, але й досліджує його внутрішній світ та моральні дилеми. Я особливо цікавлюсь темою психології, мені завжди було читати статті на цю тематику. Ентоні Гопкінс чудово виконує роль, додаючи персонажу глибини та реалістичності. є на деяку сентиментальність, фільм в цілому залишає сильні враження і є вартий перегляд для тих, хто цікавиться людською психологією та історичними драмами.