Klon.TV » Фільми » Понівечений (2009)

Понівечений (2009)

R
HD 720p
0

Дивитися Понівечений онлайн українською

постер Понівечений
Рік:
Країна:
Велика Британія
Тривалість:
1 год 31 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
Рейтинг:
5.1 / 6567 голосів

Сюжет фільму Понівечений

Якщо ви звикли до однотипних американських жахів, де молодь зібралася на вечірку, пікнік, похід або поїздку, і там когось вбили, і не знаєте, що б ще подивитися новенького, то сміливо включайте британське кіно «понівечений». Воно зовсім інше. Незважаючи на "молодіжність" і комедійність, в результаті чого цей фільм можна віднести до молодіжним комедіям, багатим чорним гумором, в ньому достатньо моментів, в яких буде зовсім не смішно. Мурашки по шкірі не дадуть розслабитися. Хоча творці-молодці, і з кров'ю не переборщили до тієї міри, щоб стало вже огидно.
Якщо врахувати, що у режисера Джона Райта це був дебют в повнометражному кіно, то можна сказати, що впорався він зі своїм завданням відмінно. Та й актори не підкачали, видавши в потрібних місцях необхідні емоції. А незнайомі широкому глядачеві особи допомогли внести свіжий струмінь у звичний кінематограф. У цьому фільмі мова піде про школярів, які славляться своєю жорстокістю в знущаннях над тими, хто відрізняється від їх загальної маси. А ще важливою темою, піднятою в цій картині, буде помста, що наздоганяє кожного кривдника за законом бумеранга. Головним героєм тут буде хлопчина на ім'я Даррен Маллет, який в своєму класі є ізгоєм. Зрештою він не зміг витримати того, що однокласники над ним постійно знущаються, і покінчив життя самогубством. Але його шлях, виявляється, не закінчився на цьому. Він зміг повернутися з-за межі лише для того, щоб помститися своїм ворогам. І покарання, які він приготував для своїх мучителів, будуть по-справжньому страшні.

Творці та актори

Режисер:
Джон Райт
Актори:
Алекс Петтіфер, Ейпріл Пірсон, Димитрій Леонідас, Calvin Dean, Таппенс Міддлтон, Джорджія Кінґ, Мері Найі, Оллі Александер, James Floyd, Софі Ву, Г'ю Мітчелл, Larissa Wilson, Ruby Bentall, Том Гоппер, Peter Amory, Джефф Белл, Ben Lloyd-Hughes, Роджер Ештон-Ґріффітс, Сандра Дікінсон, Кеннет Коллар

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Понівечений» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий