Klon.TV » Фільми » Чотири останні пісні (2007)

Чотири останні пісні (2007)

16
480p
0

Дивитися Чотири останні пісні онлайн українською

постер Чотири останні пісні
Рік:
Країна:
Іспанія, Велика Британія
Тривалість:
1 год 50 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Автор-Студія
Рейтинг:
5.9 / 725 голосів

Сюжет фільму Чотири останні пісні

Іспанський острів, чудові краєвиди, вдень небесна блакить відбивається в морі, ввечері на зміну їй приходить величезний, на півнеба Місяць, який теж норовить покрасуватися в безкрайньому дзеркалі. Вкриті зеленими лісами гори, сліпуче сонце, літо, фрукти, аромат кипарисів зливається з п'янким морським повітрям під звуки джазу. Рай! Щастя може нагрянути несподівано, в цьому переконалися герої фільму, і важливо його не прогледіти і не розміняти на дрібниці. Потрібно навчитися радіти кожному дню і не накопичувати минулі образи. Ларрі - американський піаніст, втомився від нескінченних перегонів за часом і грішми, покинув звичний уклад життя і приїхав сюди, щоб насолодитися спокоєм. Але й тут музикант не задоволений життям, він грає в ресторанах, де під його музику люди їдять, герой упевнений, що його творчість заслуговує на більшу увагу.
Колись на острові жив композитор, який писав геніальну музику. Ларрі вирішує організувати вечір його пам'яті, і отримує дозвіл вдови на виконання творів. З'ясовується, що є ціла низка невідомих п'єс музиканта, які ніхто ніколи не чув, ноти зберігаються в музи композитора, але норовлива дама не бажає їх віддавати. Чи відбудеться концерт, і як надалі розвиватимуться події?

Творці та актори

Режисер:
Франческа Джозеф
Актори:
Стенлі Туччі, Ріс Іфанс, Г'ю Бонневілль, Джена Малоун, Джессіка Гайнс, Карл Джонсон, Верджіл Бремлі, María Esteve, Маріса Паредес, Емманюель Сеньє, Мануель Барсело, Amy Baillarceon, Tolo Servera, Drew Donovan, Illona Novacrova, Ivan de Lucas, Roumiana Tzankova Nounez, Mario Kugehl, Miriam Delorge, Salvador Oliva Suau

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Чотири останні пісні» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий