Klon.TV » Фільми » Перекладачі (2019)

Перекладачі (2019)

12
HD 1080p
0

Дивитися Перекладачі онлайн українською

постер Перекладачі
Рік:
2019
Країна:
Франція, Бельгія
Тривалість:
1 год 45 хв
Озвучення:
професійний дубльований
Рейтинг:
6.5 / 8093 голосів

Сюжет фільму Перекладачі

Нашуміла серія книг, що має величезну популярність у читачів по всьому світу, добігає кінця. Автор творів планує випустити останній роман, здатний показати найвищі рейтинги та обсяги продажу. З цього моменту розпочинаються події фільму «Перекладачі».

Коли книга виявляється завершеною оригінальною мовою, то до роботи над адаптацією в інших країнах запрошуються найкращі філологи та лінгвісти. Дев'ять досвідчених професіоналів одержують пропозицію попрацювати над перекладом книги. Всі вони поселяються на самоті в розкішному бункері, розташованому під величезним маєтком у Франції. Робиться це для того, щоб запобігти можливому витоку оригінального матеріалу.

Дуже суворий видавець забороняє головним героям із фільму «Перекладачі» контактувати із зовнішнім світом. Їм навіть не можна спілкуватися із родичами та друзями. Вони можуть повернутися до спілкування з іншими тільки після закінчення роботи. Завдяки цьому рішенню видавець планує отримати колосальну фінансову віддачу. Незважаючи на це, перші десять сторінок тексту витікають у мережу відразу після перших зборів перекладачів.

Творці та актори

Режисер:
Régis Roinsard
Актори:
Ламбер Вільсон, Ольга Куриленко, Ріккардо Скамарчіо, Сідсе Бабетт Кнудсен, Едуардо Нор’єга, Alex Lawther, Anna Maria Sturm, Фредерік Шо, Maria Leite, Маноліс Мавроматакис, Сара Жіродо, Патрік Бошо, Sergueï Nesterenko, Ilya Nikitenko, Міглі Мірчев, Michel Bompoil, Ніколя Корецький, Вінс Міллеро, Джейд Фан-Жиа, Marc Arnaud

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Перекладачі» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий