Klon.TV » Фільми » Парк атракціонів (2019)

Парк атракціонів (2019)

12
HD 1080p
0

Дивитися Парк атракціонів онлайн українською

постер Парк атракціонів
Рік:
2019
Країна:
Швеція
Тривалість:
1 год 44 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
5.9 / 756 голосів

Сюжет фільму Парк атракціонів

Шведська мелодрама оповідає про суперництво двох багатих сімей, які володіють парками атракціонів у столиці на початку минулого століття. Згодом між конкурентами виникла справжня ворожнеча. Ситуація загострилася, коли спадкоємці двох родин - Нінні Нільсон і Джон Ліндгрен - покохали один одного. Події відбуваються на тлі війни, що почалася, яка теж вплинула на ситуацію. Чи зможуть двоє люблячих сердець з'єднатися, незважаючи на всі перешкоди?

Картина Парк атракціонів знята режисером Бйорном Стейном, а також постановником і сценаристом Монсом Морліндом. Ці шведські кінематографісти часто працюють у тандемі (Інший світ: Пробудження, Опівнічне сонце). На написання сценарію до фільму Монса Морлінда надихнула реальна історія кохання та суперництва, що сталася в першій половині ХХ століття. Сюжет кінострічки пронизаний зворушливими стосунками між юними закоханими, що робить її схожою на історію Ромео і Джульєтти.

Ролі молодих закоханих виконують актор Альбен Гренхольм і акторка-початківець Фріда Густавссон - дочка актора Роберта Густафссона, який грає Густава Нільссона. На долю Джона і Нінні випало безліч труднощів, які не стали перепоною для їхнього кохання. Ролі батьків Джона - Елін і Йохана Ліндгрен - виконують актори Пернілла Август і Леннарт Якхель.

Творці та актори

Режисер:
Манс Марлінд, Бйорн Стейн
Актори:
Хелена аф Сандеберг, Пернілла Ауґуст, Edvin Endre, Джейкоб Ерікссон, Albin Grenholm, Роберт Густафссон, Frida Gustavsson, Фредерік Хіллер, Inga Avemo Hådell, Леннарт Янкель, Zara Larsson, Balázs Megyeri, Sergej Onopko

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Парк атракціонів» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий