Klon.TV » Фільми » До тебе чи до мене (2023)

До тебе чи до мене (2023)

PG-13
HD 1080p
0

Дивитися До тебе чи до мене онлайн українською

постер До тебе чи до мене
Рік:
2023
Країна:
США
Тривалість:
1 год 49 хв
Озвучення:
професійний дубльований | Netflix
Рейтинг:
5.9 / 136 голосів

Сюжет фільму До тебе чи до мене

Деббі схожа на кактус: до неї не можна підійти надто близько. Їй подобається ідеально впорядкований і передбачуваний розвиток подій. Жодних сюрпризів. Дівчина їх терпіти не може. Але раптово зіткнувшись із втратою своєї матері і несподіваною звісткою про те, що вона сама ось-ось стане матір'ю, найбільший страх Деббі реалізується. Вона втрачає контроль над своїм життям. Що ж зможе їй допомогти в такій ситуації? Вона знаходить якір в особі Пітера, сумнівного, але добромисного друга її ледачого брата.

У міру того, як наближається термін пологів Деббі та її зруйнований світ все більше котиться в тартарари. Молода особа знаходить малоймовірного союзника в особі Пітера. Поступово цей хлопець стає її найкращим другом, і вони довгий час спілкуються платонічно, в основному телефоном. Деббі живе в Лос-Анджелесі і виховує сина Джека, а Пітер переїхав до Нью-Йорка, де став керівником відділу маркетингу. Але у Деббі ще є шанс знайти справжнє кохання і навчитися любити себе, якщо тільки вона зможе зрозуміти, як відпустити минуле.

Творці та актори

Режисер:
Алін Брош МакКенна
Актори:
Різ Візерспун, Wesley Kimmel, Стів Зан, Рейчел Блум, Ештон Кутчер, Джесс Вільямс, Ширі Епплбі, Zoe Chao, Тіґ Нотаро, Vella Lovell, Griffin Matthews, Mystic Inscho, Тед Ґріффін, Брітні Янґ, Lavinia Postolache, Duncan Calladine, Gloria Calderon Kellett, Julia Westcott-Hutton, Тому Йі, Jasmine Richard-Brooks

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «До тебе чи до мене» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий