Klon.TV » Фільми » Анна (2019)

Анна (2019)

16
HD 1080p
0

Дивитися Анна онлайн українською

постер Анна
Рік:
2019
Країна:
Франція, США
Тривалість:
1 год 58 хв
Озвучення:
професійний дубльований | студія Pie Post Production
Рейтинг:
6.6 / 85080 голосів

Сюжет фільму Анна

Французький трилер "Анна" з елементами бойовика знайомить нас із разюче красивою дівчиною. Коли вона перебуває на публіці, то завжди привертає увагу оточуючих, які вважають її молодою квіткою, що її потрібно пестити й плекати. Вона викликає захоплення у всіх, з ким їй доводиться познайомитися. Майже всі знайомі дівчата вважають її вразливою і дуже тендітною натурою. Вони й гадки не мають, як сильно помиляються. Ніхто з них навіть не підозрює, що за вражаючою красою Анни ховається шокуючий секрет.

Головна героїня є одним із найнебезпечніших і найстрашніших урядових убивць у всьому світі. Якщо начальство доручає їй завдання, то воно знає, що мета буде ліквідована будь-якими шляхами. Але навіть їй іноді доводиться дуже важко. Попереду на Анну чекає вражаюча і захоплива поїздка, яка перевірить усі її навички агента і найманого вбивці.

Цікавитеся бойовиками або гостросюжетними динамічними трилерами? Подобається унікальна атмосфера французьких екшн-фільмів? Тоді ми впевнені, що картина, яка отримала назву "Анна", стане чудовим вибором для онлайн перегляду. Бажаємо захоплюючого проведення часу всім відвідувачам сайту.

Творці та актори

Режисер:
Люк Бессон
Актори:
Саша Лусс, Гелен Міррен, Люк Еванс, Кілліан Мерфі, Lera Abova, Олександр Петров, Nikita Pavlenko, Anna Krippa, Aleksey Maslodudov, Ерік Годон, Іван Франек, Jean-Baptiste Puech, Adrian Can, Alison Wheeler, Ендрю Говард, Ян Олівер Шредер, Louise Parker, Sasha Beliaeva, Greta Varlese, Lauren de Graaf

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Анна» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий