Klon.TV » Фільми » Спадковість (2018)

Спадковість (2018)

16
HD 1080p
0

Дивитися Спадковість онлайн українською

постер Спадковість
Рік:
2018
Країна:
США
Тривалість:
2 год 7 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Новий канал
Рейтинг:
7.3 / 332692 голосів

Сюжет фільму Спадковість

Розпочавши перегляд детективного фільму жахів "Реінкарнація", глядач знайомиться з Енні Грехем, жінкою, яка все своє життя перебувала під повною опікою владної матері. З раннього дитинства вона виховувалася в умовах матріархату. Мати завжди здавалася їй доволі дивною жінкою, проте вона була впевнена, що вся справа у своєрідному характері. Енні навіть не підозрювала, що рано чи пізно дивна поведінка батьків призведе до трагічних і немислимих наслідків.

Дія починається в той момент, коли мати Енні йде з життя. З цього моменту в колись тихому і спокійному будинку починають відбуватися загадкові і незрозумілі події. Енні розуміє, що тут замішано щось жахливе. Вона починає своє власне розслідування. І що довше героїня копає, то більше опиняється під загрозою. Одночасно з цим небезпека починає загрожувати всім близьким Енні. З кожним новим днем відкриваються жахливі секрети, що приховувалися від неї роками. Героїня розуміє, що кошмари беруть свій початок у минулому. Тепер їй потрібно знайти ключ до розгадки і з'єднати покоління.

Творці та актори

Режисер:
Ari Aster
Актори:
Алекс Вульф, Ґебріел Бірн, Тоні Коллетт, Milly Shapiro, Крісті Саммерхейс, Morgan Lund, Mallory Bechtel, Jake Brown, Harrison Nell, BriAnn Rachele, Heidi Méndez, Мойсес Л. Товар, Jarrod Phillips, Енн Дауд, Brock McKinney, Zachary Arthur, David Stanley, Бас Райлі, Austin R. Grant, Gabe Eckert

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Спадковість» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий