Klon.TV » Фільми » Сирена (2016)

Сирена (2016)

HD 1080p
0

Дивитися Сирена онлайн українською

постер Сирена
Рік:
2016
Країна:
США
Тривалість:
1 год 22 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | 1+1
Рейтинг:
5.3 / 7312 голосів

Сюжет фільму Сирена

Підготовка до весілля є важким і копітким процесом, що вимагає відповідального ставлення і уваги до деталей. Саме тому парубочі та дівич-вечори виявляються дієвим способом відволіктися від постійного передвесільного напруження. Розуміючи це, головні герої фільму «Сирена» вирішують зробити сюрприз своєму другові, який готується одружитися в найближчі дні. Для цього молоді люди знімають Заміський клуб. Не продумавши все, вони опиняються у важкій ситуації, коли на місці розуміють, що інформація, отримана ними, сильно розходиться з уявленнями.

У клубі вони розуміють, що це своєрідний розважальний заклад, що має садистський ухил. Оглядаючись, вони бавляться тим, що склалася така ситуація. Але веселощі закінчуються в той момент, коли центральні персонажі фільму «Сирена», доступного для перегляду на нашому сайті в режимі онлайн, виявляють кімнату, обладнану для тортур.

Усередині приміщення виявляється тендітна дівчина. Звільнивши її, друзі приходять в жах від усвідомлення, що людей в цьому місці утримують силою. Але через деякий час вони розуміють, що сильно помилялися і власними руками випустили на свободу древнє зло.

Творці та актори

Режисер:
Грегг Бішоп
Актори:
Чейз Вільямсон, Ханна Файрман, Джастін Велборн, Hayes Mercure, Michael Aaron Milligan, Brittany S. Hall, Ренді Макдауелл, Ліндсі Гаррет, Марк МакКалло, Патрік Вуд, Стівен Коділл, Браян Ф. Даркін, Престон Джейм Гілліер, Ava Atwood, Elyse Dufour, Vivian Kyle, Ashley Skelly, Monica Ollander, Джуд С. Уоко, Andrea Joe

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Сирена» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий