Klon.TV » Фільми » Геній (2016)

Геній (2016)

PG-13
HD 1080p
0

Дивитися Геній онлайн українською

постер Геній
Рік:
2016
Країна:
Велика Британія, США
Тривалість:
1 год 44 хв
Озвучення:
професійний дубльований | студія Tretyakoff production
Рейтинг:
6.5 / 20606 голосів

Сюжет фільму Геній

Екранізація чудового біографічного літературного твору «Макс Перкінс: редактор Генія», написаного лауреатом Пулітцерівської премії Андрю Скоттом Бергом.  Максвелл Перкінс - вже не молодий злегка втомлений від життя редактор, який свого часу явив світові таких талановитих романістів, як Френсіс Скотт Фіцджеральд ( «Великий Гетсбі») і Ернест Хемінгуей ( «Старий і море», «По кому дзвонить дзвін») . Він відноситься до того типу людей, які вважають капелюх невід'ємним атрибутом справжнього, впевненого в собі чоловіка, тому розлучається з улюбленим головним убором хіба що в ліжку. Переконавшись за довгі роки, що роботу, якщо вона того варта, можна і потрібно робити не тільки в робочому кабінеті, а й у себе вдома, наш герой може спокійно годинами просиджувати в коморі, ховаючись від шуму численного сімейства і ретельно вчитуватися в праці молодих авторів. 
Якось раз в руки до нього потрапляє рукопис молодого талановитого письменника, який вже встиг зарекомендувати себе в літературних колах та стикається з тим, що його нову працю відмовляються публікувати абсолютно всі видавництва, і Перкінс є його останньою надією. Трохи поміркувавши, досвідчений редактор, побачивши проблиски гідного матеріалу в величезній масі абсолютно не потрібної «води», вирішує взятися за публікацію твору. З цього моменту між двома абсолютно різними чоловіками починає зароджуватися справжня міцна дружба.

Творці та актори

Режисер:
Michael Grandage
Актори:
Колін Ферт, Джуд Лоу, Ніколь Кідман, Лора Лінні, Ґай Пірс, Домінік Вест, Ванесса Кірбі, Джилліан Ханна, Angela Ashton, Eve Bracken, Katya Watson, Lorna Doherty, Makenna McBrierty, Мікель Браун, Корі Джонсон, Люсі Брирс, Гаррі Оттвелл, Ray Strasser King, David Altaner, Rosy Benjamin

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Геній» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий