Klon.TV » Фільми » Любов (2015)

Любов (2015)

HD 1080p
0

Дивитися Любов онлайн українською

постер Любов
Рік:
2015
Країна:
Франція, Бельгія
Тривалість:
2 год 15 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | MIC
Рейтинг:
6.1 / 63134 голосів

Сюжет фільму Любов

Якби ви могли відфільтрувати секс, який займає приблизно 60% останнього провокаційного фільму Гаспара Ное, то у вас залишилася б досить банальна історія кохання. Головними героями є Мерфі, американський студент кіно в Парижі, і дві жінки в його житті - Електра і Омі. Це перший твір ное англійською мовою, що, можливо, пояснює деяку поверховість діалогів, які герої ведуть, здається, з економією сил для наступних сексуальних епізодів. Фільм вільно рухається в часі, показуючи розвиток і закінчення відносин, на тлі задумливих монологів американця про свою долю і жінок, включених в неї. Електра раптово зникає, а Омі, сусідка, з якою в один момент відбувається потрійний еротичний епізод, народжує дитину і втягує Мерфі в світ домашніх обов'язків. Персонажі здаються відірваними від реальності. Мерфі висловлює глибокі роздуми, але його поведінка, за винятком сцен у спальні, не виглядає мотивованою. Здається, нікому не потрібно бігти на роботу, а у Мерфі немає прагнення займатися кінематографом. У фільмі представлено безліч фірмових прийомів ное, а фізичні сцени зняті з хорошим почуттям світла і тіні.

Творці та актори

Режисер:
Ґаспар Ное
Актори:
Aomi Muyock, Карл Ґлусман, Klara Kristin, Ugo Fox, Juan Saavedra, Ґаспар Ное, Isabelle Nicou, Бенуа Дебі, Венсан Мараваль, Дебора Реви, Xamira Zuloaga, Стелла Роча, Omaima S.

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Любов» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий