Klon.TV » Фільми » Життя за один день (2011)

Життя за один день (2011)

16
HD 1080p
0

Дивитися Життя за один день онлайн українською

постер Життя за один день
Рік:
2011
Країна:
Велика Британія, США
Тривалість:
1 год 35 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Рейтинг:
7.6 / 15459 голосів

Сюжет фільму Життя за один день

"Життя за один день" (2011) - це документальний фільм, створений кінематографістами Великої Британії та США. 24 липня 2010 тисячі людей з різних куточків нашої планети стали учасниками унікального проекту «Життя за один день», надіславши свої відеозаписи на YouTube. Зібрані кадри розбурхують свідомість: десь убивають тварину, а в цей же час хтось на іншому кінці світу з апетитом поглинає їжу; одні мешкають у розкішному будинку, а іншим доводиться виживати у нетрях; кривава війна в одному місці не заважає спокійному перебігу життя в іншій країні. У цій драмі відсутні вигадка та фальш, адже всі історії про реальних людей з їхніми насущними проблемами та щоденними турботами. Фільм показує життя, як воно є, без перебільшень та прикрас. Режисери вклали колосальну працю, підібравши кадри таким чином, щоб одночасно продемонструвати життя багатьох людей, незалежно від того, в якому часовому поясі вони знаходяться. Зворушлива музика, що супроводжує всі події у кінострічці, допомагає глядачеві повністю поринути у те, що відбувається, відчути переживання та радості героїв фільму.

Творці та актори

Режисер:
Loressa Clisby, Кевін Макдональд, Ніроакі Аікава
Актори:
Ніроакі Аікава, Сінді Баер, Teagan Bentley, Ester Brym, Cristina Bocchialini, Jesse Brisendine, Андреа Каннінгем, Shir Decker, Jaap Dijkstra, Айман Ель Газві, Boris Grishkevich, Arsen Grigoryan, Jennifer M. Howd, Christopher Brian Heerdt, Jane Haubrich, David Jacques, Brisendine Jesse, Ранджіт Камал, Amelie Sara Kukucska, Боб Лигинські мол.

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Життя за один день» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий