Klon.TV » Фільми » Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1) (2007)

Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1) (2007)

480p
0

Дивитися Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1) онлайн українською

постер Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1)
Рік:
2007
Країна:
Італія
Тривалість:
3 год 20 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
7.9 / 517 голосів

Сюжет фільму Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1)

Однією з найбільших кінокартин сучасності є біографічна історія про одного простого італійця, який близько тридцяти років тому був канонізований як святий. Йдеться про фільм «Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює». Якщо ви хочете дізнатися більше про те, що таке справжнє християнство, то обов'язково подивіться цей фільм. Він багато чому навчить і багато про що розповість на прикладах вчинків і виборів доктора Джузеппе з Неаполя.
Через образ головного героя ми розуміємо, що означають слова «Бог є Любов», адже такі вчинки, які здійснював цей не такий вже і забезпечений лікар, віддаючи практично останнє для того, щоб врятувати когось із близьких, можна зробити лише з великої любові . І під близькими розуміються не родичі, а всі люди, особливо ті, які потрапили в біду. Це наочний приклад того, як потрібно ставитися до своїх пацієнтів лікарю від Бога, який вирішив вибрати таку стезю не через гроші і не заради поваги, а для того, щоб всього лише допомагати оточуючим в міру своїх можливостей. Іноді здається, що герой вчиняє неправильно, так само думає і його сестра Ніна, яка намагається врятувати свого брата, як їй здається, але в підсумку вона його розуміє і стає його опорою і підтримкою. Фільм по-справжньому чудовий, його можна дивитися в будь-якому настрої і в будь-якому віці. Можливо, що після перегляду у вас з'являться якісь нові думки в голові на життя і її сенс ви поглянете зовсім по-новому. У цьому кіно показаний реальний приклад християнського повсякденного подвигу.

Творці та актори

Режисер:
Джакомо Кампиотти
Актори:
Беппе Фіорелло, Кася Смутняк, Етторе Бассі, Емануела Грімальда, Джузеппе Дзено, Антонелла Стефануччи, Paola Casella, Італо Челоро, Гвідо Палліджано, Tullio Del Matto, Carmine Borrino, Джорджо Коланджелі, Бруно Карьєлло, Марко Ґамбіно, Марчелло Над Потоком Арнон, Paolo Casiraghi, Carmine Battaglia, Gaetano Esposito, Franco Iavarone, Federica Bonavolontà

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Джузеппе Москаті: Любов, що зцілює (частина 1)» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий