Klon.TV » Фільми » Зачарована (2007)

Зачарована (2007)

HD 1080p
0

Дивитися Зачарована онлайн українською

постер Зачарована
Рік:
2007
Країна:
США
Тривалість:
0+
Озвучення:
професійний дубльований | студія Невафільм Україна
Рейтинг:
7.1 / 213480 голосів

Сюжет фільму Зачарована

Фільм «Зачарована» - казкова історія, яка стала реальністю. Красуня Жизель живе в намальованій країні Андалазії, де немає великих проблем, і всі щасливі. Дівчина мріє про принца і, зрозуміло, зустрічає його. Але весілля з Едвардом не схвалює зла мачуха спадкоємця, оскільки вона втратить трон відразу після церемонії. Перевтілившись в стару, Нарісса обманює Жизель і відправляє її в реальний світ. Тут прекрасній мультяшці все чуже і незрозуміле. Намагаючись пристосуватися, вона потрапляє в купу місцями кумедних, місцями небезпечних ситуацій. Тим часом Едвард поспішає на виручку до коханої. Він ще безглуздіший в сучасному світі зі своїми піснями, манерами і екстравагантним костюмом. Поки казкова пара шукає один одного, за Жизель доглядає адвокат з розлучень Роберт і його дочка Морган. Поступово чоловік переймається щирим почуттям до незвичайної дівчини, і воно здається взаємним. Героїні належить зробити вибір між намальованим світом, де все просто і прописано заздалегідь, і реальністю з її перипетіями і непередбачуваністю.

Творці та актори

Режисер:
Кевін Ліма
Актори:
Емі Адамс, Патрік Демпсі, Джеймс Мерсден, Тімоті Сполл, Ідіна Мензел, Рейчел Кові, Сьюзан Серендон, Джулія Ендрюс, Джеф Беннетт, Кевін Ліма, Emma Rose Lima, Teala Dunn, Фред Татаскіор, Кортні Вільямс, William Huntley, Samantha Ivers, Елізабет Метіс, Едмунд Линдек, Tonya Pinkins, Ісайя Уїтлок мол.
Ролі дублювали:
Юрій Гребельник, Вадим Діаз, Микола Кашеїда, Юрій Борисьонок, Дарина Муращенко, Микола Луценко, Юрій Ребрик, Іван Розін, Анатолій Зіновенко, Павло Піскун, Ірина Ткаленко, Катерина Коновалова, Микола Боклан, Олександр Погребняк, Михайло Жонін, Андрій Твердак, Дмитро Сова, Ірина Дорошенко, Людмила Ардельян, Павло Скороходько, Лариса Руснак, Наталя Ярошенко, Сергій Солопай, Ольга Радчук, Олександр Завальський, Лідія Муращенко, Юлія Перенчук, Ніна Касторф, Євген Пашин, Дмитро Завадський

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Зачарована» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий