Klon.TV » Фільми » Вцілілі (2022)

Вцілілі (2022)

HD 1080p
0

Дивитися Вцілілі онлайн українською

постер Вцілілі
Рік:
2022
Країна:
Франція
Тривалість:
1 год 33 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | MGG
Рейтинг:
5.8 / 415 голосів

Сюжет фільму Вцілілі

Самуель, який живе в італійських Альпах, живе спокійним життям, але його рутина переривається, коли він знайомиться з Чехрою, афганською жінкою, яка перебуває в тяжкому стані. Вона шукає порятунку та свободи у Франції, і Самуелю доводиться зробити все можливе, щоб допомогти їй. Однак, героям доведеться зіткнутися з труднощами та перешкодами на своєму шляху. Суспільство, в якому вони живуть, ставиться вороже до мігрантів, і це створює серйозні проблеми для їхніх планів. Вони стикаються з упередженнями, дискримінацією та жорстокістю з боку чоловіків, які контролюють цю територію. Водночас Самуель та Чехра долають фізичні та емоційні випробування, стикаючись з небезпекою та насильством. Вони прагнуть зберегти надію та віру у свої ідеали, незважаючи на труднощі. Їхня рішучість і сила духу дозволяють їм продовжувати боротися за свої права та свободу.
Історія Самуеля та Чехри наголошує на актуальності проблеми міграції та несправедливості, з якими стикаються люди, які шукають кращого життя в інших країнах. Вона закликає нас задуматися про межі, забобони та насильство, які стоять на шляху до свободи та справедливості для всіх людей, незалежно від їхньої національності та походження.

Творці та актори

Режисер:
Guillaume Renusson
Актори:
Деніс Меночет, Zahra Amir Ebrahimi, Victoire Du Bois, Оскар Копп, Luca Terracciano, Рафаель Феррет, Roxane Barazzuol, Valentine Atlan, Guillaume Pottier, Rémi Pedevilla, Julie Moulier, Лоїк Корбері, Жюлі-Анна Рот, Бастьєн Угетто

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Вцілілі» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий