Klon.TV » Фільми » Боги і генерали (2003)

Боги і генерали (2003)

16
480p
0

Дивитися Боги і генерали онлайн українською

постер Боги і генерали
Рік:
2003
Країна:
США
Тривалість:
3 год 39 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | 1+1
Рейтинг:
6.2 / 16986 голосів

Сюжет фільму Боги і генерали

Автори фільму «Боги і генерали» пропонують своєму глядачеві стати свідком подій, коли в американському суспільстві стався радикальний розкол. Громадянська Війна другої половини дев'ятнадцятого століття стала не тільки однією з найбільш кровопролитних в історії США, а й причиною докорінних змін в світогляді громадян. Саме ця війна призвела до того, що невільні змогли отримати нові форми свобод, які стали лише початком на шляху тривалого шляху формування громадської рівноправності і взаємної поваги. Але заради цього багатьом громадянам довелося пожертвувати своїми життями. Зробивши акцент на найжорстокіших, масштабних і ключових битвах, творці фільму «Боги і генерали», перегляд якого можна здійснити на нашому сайті в онлайн режимі, розповідають про те, що сталося під час боїв за Ентітемі, Манассасі, Чанселлорсвіллі і Фредеріксбергу.
Основна дія розвивається навколо численної і добре підготовленої армії конфедератів і генерала Томаса Джонатана Джексона, який отримав прізвисько «Кам'яна Стіна» і названого одним з найталановитіших генералів південних військ за всю історію США.

Творці та актори

Режисер:
Рон Максвелл
Актори:
Донзалі Абернаті, Марк Олдріч, Джордж Аллен, Keith Allison, Ройс Д. Епплгейт, Брюс Бокслайтнер, Bo Brinkman, Мак Батлер, Robert Byrd, Шейн Каллахан, Billy Campbell, Девід Карпентер, John Castle, Джим Чоут, Мартін Кларк, Кріс Клоусон, Кевін Конвей, Скотт Купер, Девін Кромвелл, Раян Кутрона

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Боги і генерали» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий