Klon.TV » Мультфільми » Ніч у музеї: Камунра воскресає (2021)

Ніч у музеї: Камунра воскресає (2021)

HD 1080p
1

Дивитися Ніч у музеї: Камунра воскресає онлайн українською

постер Ніч у музеї: Камунра воскресає
Рік:
2021
Країна:
США
Тривалість:
1 год 17 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Didko Studio
Рейтинг:
5.0 / 2434 голосів

Сюжет мультфільму Ніч у музеї: Камунра воскресає

Коли маленький Нік був ще зовсім молодиком, його батько Ларрі Дейлі знайшов роботу охоронцем в Музеї природознавства. Ларрі не міг припустити, що ця здавалося б проста і непильна Посада перетвориться на захоплюючу пригоду, яка змінить життя його сім'ї назавжди. З кожним настанням ночі, експонати музею загадково оживали. Від динозаврів до статуй з давніх цивілізацій - всі вони прокидалися і проводили час в своє задоволення. Вони спілкувалися один з одним, іноді вступали в конфлікти, а іноді навіть закохувалися. Всі ці неймовірні події відбувалися під пильним поглядом Ларрі, який з часом став для них не просто охоронцем, а справжнім другом. Але час минав, і Нік ставав все старше. Підростаючий юнак був сповнений сумнівів і не був упевнений, що хоче слідувати по стопах свого батька і стати охоронцем музею. Однак, доля мала свої плани. Незабаром Нік замінив свого батька на посаді охоронця і сам став свідком нічних чудес музею. Він був вражений і захоплений усім тим, що творилося навколо. Але разом з цим, він зіткнувся і з небезпеками. Повсталий з мертвих фараон вирішив поневолити світ, і тепер ніку належало знайти спільну мову з ожили статуями і дикунами різних епох, щоб протистояти цьому лиходієві. Чи зможе юнак подолати всі випробування, які підготувала йому доля? Чи зможе він здолати ворога і запобігти відкриття воріт мертвих? Ця історія-це неймовірна пригода, сповнена магії, героїзму та дружби.

Творці та актори

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися мультфільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі мультфільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися мультфільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися мультфільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі мультфільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Ніч у музеї: Камунра воскресає» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий