Klon.TV » Мультфільми » Мої друзі Тигрик та Вінні (2007)

Мої друзі Тигрик та Вінні (2007)

HD 720p
0

Дивитися Мої друзі Тигрик та Вінні 1 - 3 сезон, 1 - 10 серія онлайн українською

постер Мої друзі Тигрик та Вінні
Рік:
2007
Країна:
США
Тривалість:
30 хв
Озвучення:
професійний дубльований | 1+1
Статус:
1 - 3 сезон, 1 - 10 серія

Сюжет мультфільму Мої друзі Тигрик та Вінні

Чарівного ласуна ведмедика і його друзів -Тигру, Вушастика і малюка Ру - чекають нові пригоди, головоломки, завдання та забави. Веселій компанії нерозлучних друзів належить розгадати безліч різноманітних ребусів, перетворитися в супергероїв, а одного разу навіть приміряти на себе ролі справжніх сищиків. Чекає їх і знайомство з новими друзями. У серіалі з'являться маленька дівчинка на ім'я Дарбі і її вихованець - кумедне щеня. Іноді глядачам доведеться не тільки спостерігати за тим, що відбувається, а й допомагати улюбленим персонажам. Наприклад, знайти горщик з найсмачнішим медом або відшукати кольорову крейду Хрюні. Також разом з героями казки юні любителі мультиків зможуть дізнатися, які кольори виходять, якщо змішувати фарби. В одній із серій розказана повчальна історія про вибори в чарівному лісі. За їх підсумками Кролик був обраний мером. Але він не виніс випробування владою і почав видавати закони, які не припали до душі іншим жителям лісу. Одним з його указів було, наприклад, "не стрибати". Якому звіру це сподобається? Лісові мешканці вирішили, що главою Кролик буде лише в одній частині. В іншій - ватажком призначили Тигру. Так, всі звірі поділилися на два табори ... Обов'язково подивіться, чим закінчиться ця історія. В основу серіалу, що вийшов на екрани в 2007 році, лягли мотиви книг Алана Мілна. Спочатку він виходив в ефір на каналі Дісней в рубриці "Пізнавайка", і, отже, можна не сумніватися в тому, що його перегляд подарує малюкам нові відомості і навички. Дивитися мультфільм діти можуть як самі, так і в компанії дорослих. Кожен знайде в ньому для себе що-небудь цікаве. Батьки, наприклад, знову зустрінуться з улюбленими героями, адже на мультфільмах про Вінні Пуха виросло не одне покоління.
Милий ведмедик став улюбленим героєм для дуже багатьох. Ще б. Адже він такий кумедний і чарівний. У вас є шанс провести ще чимало часу разом з ним.

Творці та актори

Режисер:
Девід Хартман, Дон Маккіннон
Актори:
Angelica Bolognesi Bonacini, Kimberlea Berg, Джим Каммінґс, Хлоя Ґрейс Морец, Ді Бредлі Бейкер, Кен Сенсом, Тревіс Оутс, Макс Буркхолдер, Oliver Dillon, Пітер Каллен, Кет Саусі, Тара Стронґ, Марк Гемілл, Struan Erlenborn, Роб Полсен, Джеймс Арнольд Тейлор

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися мультфільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі мультфільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися мультфільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися мультфільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі мультфільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Мої друзі Тигрик та Вінні» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий