Klon.TV » Мультсеріали » Вампірина (2017)

Вампірина (2017)

HD 1080p
0

Дивитися Вампірина 1 - 3 сезон, 1 - 25 серія онлайн українською

постер Вампірина
Рік:
2017
Країна:
США, Ірландія
Тривалість:
25 хв
Озвучення:
професійний дубльований | Плюс-Плюс
Статус:
1 - 3 сезон, 1 - 25 серія

Сюжет мультсеріалу Вампірина

Кінострічка розповідає історію головної героїні на ім'я Мелані-молодої і вкрай амбітної дівчини, яка працює журналісткою і мріє про сенсаційний матеріал, який тут же зробить її знаменитою і допоможе просунутися по кар'єрних сходах.
Повернення на екрани улюбленого багатьма мультика про дівчину на ім'я Ві, яка перебирається разом зі своїми близькими в Пенсільванію. Тут головна героїня зіткнеться з новими людьми, новими можливостями і перспективами на майбутнє. Правда, завести приємні відносини з ким-небудь буде непросто, адже спочатку Ві абсолютно несхожа на інших підлітків. Незабаром ми розкриємо її секрет, а глядачі, які знайомі з Ві ще з минулих сезонів, точно знають, що саме відрізняє цю дівчину від інших. Вона, так само як і всі її родичі, є вампіром. Головна героїня постарається адаптуватися до життя з людьми, що, звичайно ж, буде непросто, адже далеко не всі готові з розпростертими обіймами прийняти дівчину такою, яка вона є насправді. Ві стикається з новими людьми мало не кожен день, проте серед них все ж вдається відшукати хороших і добрих хлопців, які будуть раді з нею подружитися в разі чого. Друзі допоможуть дівчинці пристосуватися до нових реалій життя в реальних умовах. Ві нарешті отримає можливість пишатися собою і представляти себе такою, якою вона є насправді. Приємного перегляду всім шанувальникам цього захоплюючого серіалу.

Творці та актори

Режисер:
Marten Jonmark, Ehud Landsberg, Nicky Phelan
Актори:
Isabella Crovetti-Cramp, Лорен Гелен Ґрем, Jordan Alexa Davis, Ванда Сайкес, Мітчелл Уітфілд, ViviAnn Yee, Ді Бредлі Бейкер, Джеймс Ван Дер Бік, Йен Джеймс Корлетт, Benji Risley, Крі Саммер, Петті ЛюПон, Браян Мітчелл, Sanai Victoria, Daniel DiMaggio, Alison Fernandez, Лорейн Ньюмен, Kailey Snider, Карлос Аласракі, Хатч Дано

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися мультсеріали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі мультсеріали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися мультсеріали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися мультсеріали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі мультсеріали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Вампірина» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий