Klon.TV » Фільми » Тюремний курорт (1990)

Тюремний курорт (1990)

HD 720p
0

Дивитися Тюремний курорт онлайн українською

постер Тюремний курорт
Рік:
1990
Країна:
США
Тривалість:
1 год 33 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | AMC
Рейтинг:
3.3 / 212 голосів

Сюжет фільму Тюремний курорт

Залежно від тяжкості злочину та подальшого покарання, позбавлений волі може опинитися в найнепередбачуваніших умовах. Одні потрапляють у місця, де панує похмура атмосфера, а жорстокість давно стала нормою, інші опиняються у виправних установах, які пропонують ув'язненим безліч привілеїв і можливостей. Автори фільму «Тюремний курорт» пропонують глядачам познайомитись з однією з в'язниць другого типу. Події розвиваються у в'язниці, що називається «Club Fed». Виправна установа досить сильно відрізняється від багатьох інших подібних закладів тим, що перевиховання тут проводиться у щадних умовах, а ув'язненим надають такі можливості, про які інші засуджені злочинці можуть лише мріяти.
Ця в'язниця була побудована під впливом думки про те, що суворі покарання не можуть зробити із злочинця доброчесну людину. Саме тут є головний герой фільму «Тюремний курорт», доступного для перегляду на нашому сайті онлайн. Однак він не є злочинцем, а перебуває тут заради того, щоб простежити, як умови впливають на засуджених і чи сприяють вони змінам на краще.

Творці та актори

Режисер:
Nat Christian
Актори:
Берт Янґ, Allen Garfield, Judy Landers, Ленс Кінсі, Шерман Хемзли, Карен Блек, Joseph Campanella, Мері Воронов, Деббі Лі Керрінґтон, Сет Джаффе, Лайл Альзадо, Dee Booher, Воллі Джордж, Mark Branno, Джон Канн, Natalie Christian, Річард Іден, Eric Hartzell, Джей Хаусман, Кріс Холдер

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Тюремний курорт» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий