Klon.TV » Фільми » Люба, я зменшив дітей (1989)

Люба, я зменшив дітей (1989)

HD 720p
0

Дивитися Люба, я зменшив дітей онлайн українською

постер Люба, я зменшив дітей
Рік:
1989
Країна:
США, Мексика
Тривалість:
0+
Озвучення:
багатоголосий закадровий | студія LeDoyen
Рейтинг:
6.4

Сюжет фільму Люба, я зменшив дітей

Фільм «Люба, я зменшив дітей» - сімейна комедія про мінливості роботи вченого. Уейн Залінскі - один з найбільш розсіяних і геніальних людей сучасності. У своєму імпровізованому домашньому кабінеті він увесь день і всю ніч працює над створенням машини, здатної зменшувати речі за допомогою енергетичного променя. Але раз по раз винахідник терпить невдачі, а об'єкти, над якими він проводить досліди, постійно вибухають.
Як завжди, занурившись у власні думки, читання і розрахунки, турботливий батько не помічає, що його нащадки в компанії сусідських дітей виявляються під впливом машини, і вона, нарешті, спрацьовує. Рассел, Рон, Еммі і Нік стають крихітними, майже непомітними для ока. Але на цьому їхні біди не закінчуються: Уейн, не знаючи про те, що трапилося, викидає дітей разом зі сміттям в контейнер на задньому дворі. Щоб повернутися назад в будинок, маленьким героям належить подолати величезну для їх нинішнього зросту відстань, битися з комахами, які живуть в газоні і не загинути під час дощу, який перетворився на потоп.

Творці та актори

Режисер:
Джо Джонстон
Актори:
Рік Мореніс, Метт Фрюер, Маршу Стрессмен, Крістін Сазерленд, Томас Вілсон Браун, Джеред Раштон, Емі О'ніл, Роберт Олівері, Карл Стівен, Марк Л. Тейлор, Кіммі Робертсон, Лу Кателл, Лора Уотербері, Trevor Galtress, Мартін Айлетт, Джанет Сандерленд, Френк Велкер, Patrick Brown, Крейг Річард Нельсон

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Люба, я зменшив дітей» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий