Klon.TV » Фільми » Прибулець і я (1988)

Прибулець і я (1988)

PG
HD 720p
0

Дивитися Прибулець і я онлайн українською

постер Прибулець і я
Рік:
1988
Країна:
США
Тривалість:
1 год 35 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | AMC
Рейтинг:
3.4 / 14709 голосів

Сюжет фільму Прибулець і я

Пустельна планета, відсутність води і явні передумови для загибелі населення — важкі умови проживання сім'ї інопланетян не розташовують до комфорту. Раптово звичний ритм життя порушується прильотом зонда NASA, відправленого землянами з метою зібрати проби з малознайомого світу. Випадково потрапивши всередину апарату через елементи збору грунту, сімейство, тіла яких можуть розтягуватися і стискатися, рухаються в невідомому для них напрямку. Після повернення роботизованого розвідника на Землю іноземці потрапляють в незнайомий простір. Розгубленість і паніка призводять до ненавмисної розлуки батьків з сином Маком, якого знаходить маленький хлопчик — прикутий до інвалідного крісла Ерік.
Ховаючи "трофей" від сторонніх очей, підліток насолоджується незвичайними трюками позаземного гостя: він силою думки включає електроприлади і спритно ховається в пилососі. Однак Мак - не Домашня тварина, він жадає возз'єднання з сім'єю. Пошуки близьких ускладнюються витоком інформації про появу прибульців, якими зацікавилися федеральні агенти... Незважаючи на включення кінострічки в список найгірших творінь за всю історію американського кінематографа, зворушливе оповідання полюбилося багатьом дітям у всьому світі. Кінокритики часто помиляються, можливо, саме тому варто сформувати власну думку після перегляду, а не сліпо вірити суб'єктивним перевагам так званих експертів.

Творці та актори

Режисер:
Стюарт Реффіл
Актори:
Christine Ebersole, Джонатан Уорд, Тіна Каспари, Лорен Стенлі, Джейд Калегори, Вінні Торренте, Мартін Уест, Іван Дж. Рада, Денні Кукси, Лора Уотербері, Джек Ейсман, Барбара Еллін Беннет, Richard Bravo, Гері Брокетт, Шеррі Стоун Батлер, Joseph Chapman, Шила Чемберс, Еліс Коулмен, Джон Кертін, Ендрю Дівофф

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Прибулець і я» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий