Klon.TV » Фільми » Філ (2019)

Філ (2019)

16
HD 1080p
0

Дивитися Філ онлайн українською

постер Філ
Рік:
2019
Країна:
Канада
Тривалість:
1 год 46 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
5.4 / 878 голосів

Сюжет фільму Філ

Філ МакГуайр - нещасний і самотній чоловік, який переживає складний період. Після розлучення з дружиною та відсутності можливості спілкуватися з донькою, він перебуває на межі депресії. Скрутний психологічний стан значно впливає на його життя. Герой фільму "Філософія Філа" безуспішно намагається впоратися з гострою кризою, все частіше замислюючись про суїцид. Єдине, що рятує стоматолога від відчайдушного кроку - це знайомство з життєрадісним і веселим пацієнтом. Майкл Фіск - впливовий бізнесмен, який побудував успішну кар'єру і міцну сім'ю.

У підприємця абсолютно немає приводу для смутку і печалі, адже він насолоджується кожним прожитим днем. Філ захоплюється позитивною енергетикою нового друга. У спробі розкрити секрет заповітного щастя, він потай починає за ним стежити. Але шпигунство перетворює його на мимовільного свідка трагічної події. Пацієнт вирушає до лісу, де несподівано вішається на дереві. Його вчинок викликає подив у доктора. Він не може зрозуміти, що спричинило самогубство щасливого багатія? Відтепер герой готовий зробити все можливе, щоб докопатися до істини і розібратися в заплутаній історії смерті клієнта.


Творці та актори

Режисер:
Грег Кіннер
Актори:
Грег Кіннер, Емілі Мортімер, Бредлі Вітфорд, Джей Дюпласс, Меґан Шарпантьє, Sarah Dugdale, April Cameron, Люк Вілсон, Тейлор Шіллінґ, Роберт Форстер, Курт Фуллер, Ніколь Олівер, Рукія Бернард, Вільям Девіс, Пітер Брайант, Kirby Morrow, Анджела Макін, Brittany Mitchell, Джаґен Джонсон, Кристина Ястржембська

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Філ» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий