Klon.TV » Фільми » Крріш 3 (2013)

Крріш 3 (2013)

480p
0

Дивитися Крріш 3 онлайн українською

постер Крріш 3
Рік:
2013
Країна:
Індія
Тривалість:
2 год 32 хв
Озвучення:
професійний дубльований | ТЕТ
Рейтинг:
5.3 / 24356 голосів

Сюжет фільму Крріш 3

Після перемоги над лиходієм Доктором Сідхартом Арья ,і повернення його батька Рохіта, воскреслого з мертвих, Крріш продовжує боротися проти зла і рятувати невинні життя.

Тепер Крішна живе життям у щасливому шлюбі з Приєю, тоді як Рохіт використовує свої наукові дані на благо суспільства. І Крріш-улюблений супергерой кожного врятованого.

Їм невідомо, що темна сила зростає в іншій частині світу. Каал, злий геній, егоїстично зловживає свої сили, щоб посіяти страх, смерть і руйнування. І він користується підтримкою армії дуже небезпечних істот, яких він створив сам.

Незабаром плани Каала приведені в дію, Рохіт і Крріш опиняються перед обличчям кризи епічних масштабів, які тільки вони можуть вирішити разом. Коли ж нарешті їх шляхи перетнулися з Каалом і його армією, жоден з них не був готовий до того, що чекає їх попереду. Каал, не тільки приводить світ на межу катастрофи, він також ставить на міцність силу і любов до Крішни і його сім'ї. І Крріш повинен якимось чином знайти силу всередині до лиця непереможного ворога. Найбільша битва між добром і злом.

Творці та актори

Режисер:
Ракеш Рошан
Актори:
Пріянка Чопра, Ритик Рошан, Амітабх Баччан, Кангна Ранаут, Насіруддін Шах, Вівек Оберой, Раджпал Ядав, Мохниш Бехл, Sameer Ali Khan, Сачин Кхедекар, Азіф Басра, Раджу Кхер, Гарги Патель, Micky Makhija, Звинувачує Шарму, Аріф Закарія, Ахмед Кхан, Adithi Kalkunte, Юсуф Хуссейн, Rohan Shah

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Крріш 3» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий