Klon.TV » Мультфільми » Звірополюс (2019)

Звірополюс (2019)

2
HD 1080p
0

Дивитися Звірополюс онлайн українською

постер Звірополюс
Рік:
2019
Країна:
Індія, Велика Британія, Китай, Канада, Японія, Південна Корея, США
Тривалість:
1 год 32 хв
Озвучення:
професійний дубльований
Рейтинг:
4.8 / 2050 голосів

Сюжет мультфільму Звірополюс

Головним героєм сімейного мультфільму "Вартові Арктики" виявляється песець на ім'я Свіфті. Він працює в поштовому відділенні Арктики і мріє, що коли-небудь у нього з'явиться шанс стати одним із найкращих кур'єрів рідних країв. Але домогтися поставленої мети не так просто, як здається.

Свіфті вирішує довести своєму начальству, що він гідний підвищення. Для цього він таємно заволодіває санями і використовує їх для того, щоб доставити посилку в таємниче місце. Однак там він випадково натрапляє на секретну фортецю, в якій мешкає Отто фон Волрус, злий геній, який командує вірною армією дивно ввічливих поплічників, готових виконувати будь-які накази свого начальника.

Саме тут головний герой повнометражного сімейного мультфільму "Вартові Арктики", який ви просто зараз у вільному онлайн доступі можете подивитися на нашому сайті, дізнається про план Волруса розтопити найбільші крижані шапки, щоб затопити весь світ. Завдяки цьому він хоче стати одноосібним правителем планети. Свіфті з жахом для себе усвідомлює, що можуть загинути багато його близьких і колег. Він заручається підтримкою своїх друзів, щоб перешкодити цьому моторошному плану здійснитися.

Творці та актори

Режисер:
Аарон Вудлі
Актори:
Джеремі Реннер, Хайді Клум, Джеймс Франко, Джон Кліз, Омар Сі, Лорі Холден, Анджеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Donny Quinn, Soraya Azzabi, Сьюзен Спано, Jason Deline, Nicolette Bonafede, Nina Senicar, Джулія Гориетти, Chiara Bassermann, Sarah Patterson, Ferdinando Dell'Omo, Sarah Cucuz, Angelo Paletta

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися мультфільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі мультфільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися мультфільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися мультфільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі мультфільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Звірополюс» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий