Klon.TV » Серіали » Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу (2024)

Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу (2024)

HD 1080p
0

Дивитися Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу 1 сезон, 1 - 6 серія онлайн українською

постер Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу
Рік:
2024
Країна:
Велика Британія
Тривалість:
45 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Uaflix
Статус:
1 сезон, 1 - 6 серія
Рейтинг:
7.6 / 450 голосів

Сюжет серіалу Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу

Проект для всіх шанувальників футболу! Манчестер Сіті – сучасний гранд, який пройшов піднесення після попадання до рук шейхів у десятих роках. Колись середняк англійської прем'єр-ліги, а також друга команда Манчестера ніколи не претендувала на щось визначне. Тепер, коли колектив укомплектований видатними майстрами, а на чолі цієї команди стоїть іменитий геній, то й трофеї не пройдуть повз. Упродовж тривалого часу Манчестер Сіті йшов до завоювання заповітного європейського кубка. Нарешті у двадцять другому-двадцять третьому роках колективу вдалося досягти неймовірних висот, виграти требл! Одночасно у списку титулів у гравців за цей рік опинилися чемпіонат Англії, Ліга Чемпіонів та кубок країни! Це неймовірне досягнення, не кажучи вже про те, що склад чемпіонів узяв міжнародний клубний чемпіонат світу! Звичайно ж, ми вирушимо на початок минулого футбольного сезону, коли на старті двадцять другого року колектив тільки формувався для взяття цих трьох турнірів! Звичайно ж, були скептики, впевнені в тому, що знайдуться команди, готові скласти Мансіті конкуренцію. Їх можна було зрозуміти, адже, як і раніше, у чудовій формі існував Ліверпуль Юргена Клоппа, а в Європі завжди становлять загрозу мюнхенська Баварія, міланський Інтер, а також мадридський "Реал", здатний виграти кубок європейських чемпіонів кілька разів поспіль, як це одного разу було при Зідані та Роналду. Тепер настав час Сіті. Хосеп Гвардіола, як тренер, знайшов підхід до кожного гравця. Холланд і Альварез, які потрапили в колектив, повинні стати чудовими замінниками один для одного. Кевін Де Брюйне – геній гри, найкращий асистент, а вінгери в особі Гриліша та Фодена – молоді козирі перспективного складу.

Творці та актори

Режисер:
John de Caux

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Разом: Здобуття требла / Разом: Переможці Треблу» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий