Klon.TV » Серіали » Крила кохання (2019)

Крила кохання (2019)

HD 1080p
11

Дивитися Крила кохання 1 - 2 сезон, 1 - 17 серія онлайн українською

постер Крила кохання
Рік:
2019
Країна:
Туреччина
Тривалість:
2 год 30 хв
Озвучення:
професійний дубльований | 1+1
Статус:
1 - 2 сезон, 1 - 17 серія
Рейтинг:
5.8 / 2751 голосів

Сюжет серіалу Крила кохання

Саджар і Наре - двоє закоханих, які хочуть пов'язати свою долю і мріють про спільне щасливе майбутнє. Але батько дівчини виступає проти цього союзу. Тоді молоді люди наважуються втекти і таємно одружитися, але в день весілля Наре зникає... Саджар залишається з глибокою раною на серці і вирішує, що кохана підкорилася волі батька. Минають роки, і Саджар знаходить у собі сили пережити втрату коханої. Він зустрів жінку і планує з нею одружитися, але несподівано в його життя вривається Наре і забуті почуття спалахують з новою силою. Чи зможуть вони возз'єднатися знову і пробачити один одному старі образи?

Цитати українською

Творці та актори

Режисер:
Emre Kabakusak
Актори:
Енгін Акюрек, Erdal Küçükkömürcü, Konca Cilasun, Dogukan Polat, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Cemre Öktem, Beren Gençalp, Sami Aksu, Yagmur Baskurt, Ilayda IldIr, Esra Kizildogan, Nedim Abi, Özlem Çakar, Uraz Kaygilaroglu, Neslihan Atagül, Tulin Yazkan, Duygu Karaca, Nilüfer Kiliçaslan, Bülent Sakrak

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Крила кохання» (1)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталія
Наталія
Гості
Трагічна ідея,на якій засновано серіал, дійсно викликає різні почуття! Але подобається те,що довго таємниці не приховуються і головні герої довго їх не розгадують, спостерігається логіка їхнього мисленя. Але тільки те,що пов"язує Санджара та Наре, та трагедія,яка сталася із дівчиною, хлопець уперто не вірить і якось легко йде на провокації ,а дівчина,навпаки, грає "загадку" і не хоче нічого йому доказувати! Цікава фігура серіалу- Гедіз ,імпонує більше ніж ревнивий та агресивний Санджар))Рекомендую любителям турецької драми!)