Klon.TV » Серіали » Перший раз (2023)

Перший раз (2023)

HD 1080p
0

Дивитися Перший раз 1 сезон, 1 - 13 серія онлайн українською

постер Перший раз
Рік:
2023
Країна:
Колумбія
Тривалість:
45 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | DniproFilm
Статус:
1 сезон, 1 - 13 серія
Рейтинг:
8.0 / 38 голосів

Сюжет серіалу Перший раз

Богота, 1976 рік. Оповідач - подорослішала версія Каміло Гранадоса (Еммануель Рестрепо), незграбного підлітка, який входить у групу таких самих недолугих хлопчаків, що відвідують державну школу імені Хосе Марії Рота. Вони проводять свої дні, розглядаючи порножурнали в туалеті та підглядаючи за своєю вчителькою іспанської мови. Але все змінюється, коли до школи приходить Єва Сампер (Франциска Естевес).

Єва - перша дівчинка в школі для хлопчиків, яку міська влада намагається зробити спільною. Звісно ж, усі хлопчики в класі починають витріщатися на неї: вона вродлива і, здається, має свою точку зору... такого вони ніколи раніше не бачили.

Дивно, але Єві сподобався Каміло. Більша частина групи заінтригована нею, особливо її знаннями про фільми, літературу і... справжні поцілунки. Вони також підтримують її ідею, коли вона пропонує створити в школі професійний клас в'язання, посилаючись на те, що це "легко". Вона може бути часом феміністкою, але вона знає межі дозволеного і ніколи їх не переходить.

Не всі вважають Єву такою чудовою; Мартін (Серхіо Палау) думає, що в неї є якась таємниця. Крім того, він продовжує казати групі, що нічого доброго не може статися від того, що він вважає "фемінізацією" школи загалом і його друзів зокрема. Адже, Єва навіть відмовляється називати їх на прізвища, що є звичною практикою в школі!

Але Каміло закоханий у неї. Він бере уроки в'язання і починає танцювати, як Джон Траволта в "Лихоманці суботнього вечора". Його матері подобається напрямок, у якому рухається Каміло, але його батько настільки занепокоєний, що веде сина до борделю, щоб змусити його отримати перший сексуальний досвід. Каміло відмовляється, посилаючись на свою любов до Єви.

Однак Каміло робить помилку, коли вступає в сутичку з хуліганом, який переслідував його весь тиждень. Замість того щоб вразитися його мужністю, Єва засуджує насильство і недвозначно заявляє про це Каміло...

Чим же закінчаться їхні стосунки?


Творці та актори

Режисер:
Maria Gamboa, Mateo Stivelberg
Актори:
Francisca Estevez, Isa Garcia, Cecilia Navia, Julián Cerati, Вероніка Ороско, Santiago Alarcón, Brandon Figueredo, Emmanuel Restrepo, Adriana Arango, Mateo Garcia, Sergio Palau

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Перший раз» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий