Klon.TV » Серіали » Закон Лідії Поет (2023)

Закон Лідії Поет (2023)

TV-MA
HD 1080p
0

Дивитися Закон Лідії Поет 1 сезон, 1 - 6 серія онлайн українською

постер Закон Лідії Поет
Рік:
2023
Країна:
Італія
Тривалість:
50 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | DniproFilm, професійний дубльований
Статус:
1 сезон, 1 - 6 серія
Рейтинг:
6.9 / 47 голосів

Сюжет серіалу Закон Лідії Поет

Історія життя Лідії Поет - це те, що справді змушує замислитися над відсутністю рівності між чоловіками й жінками там, де це справді важливо: тому що Лідія вклала пристрасть, силу, рішучість і багато впертості в досягнення своїх непростих цілей.

У 1881 році вона з відзнакою закінчила юридичний факультет і, після канонічних двох років практики, склала кваліфікаційний іспит, подавши заявку на вступ до колегії адвокатів, щоб бути зарахованою до звичайного списку соліситорів. Оскільки не було жодних правил, які забороняли б жінкам бути адвокатом, члени Ради (які твердо вирішили не допускати до неї жінок) були змушені прийняти її (8 голосів "за", 4 "проти").

Однак саме Апеляційний суд, згодом, за апеляцією Генеральної прокуратури, анулював вступ Поет до Ради з ухвалою, яка свідчила: "Очевидно, що адвокатська діяльність - це посада, в яку жінки не повинні втручатися: було б непорядно і негарно бачити, як жінки гарячкують і хвилюються під час винесення рішення". Дружини і матері, згідно з переконаннями того часу (які сьогодні звучать більш ніж парадоксально, незважаючи на трагічну правду), повинні були залишатися вдома, ущемлені в своїх правах, дискриміновані і поховані у віковому гендерному розриві.

У суспільстві противники права жінок на адвокатську практику посилалися на псевдомедичні та юридичні аргументи: як могли жінки займатися адвокатською практикою, якщо один тиждень на місяць вони не могли насолоджуватися належним спокоєм через менструальний цикл? І знову ж таки, як жінка-адвокат могла поводитися стосовно своїх клієнтів, якщо вона була обмежена в дієздатності і підкорялася волі свого чоловіка?

Крім гротескного аспекту питання, тільки завдяки жіночому руху 1919 року парламент ухвалив закон про допуск жінок до державної служби, і Лідія Поет не здалася, а продовжувала працювати в адвокатській конторі свого брата, борючись за права найслабших, дітей і жінок. Офіційно вона стала адвокатом тільки у віці 65 років.


Творці та актори

Режисер:
Letizia Lamartire, Matteo Rovere
Актори:
Sara Lazzaro, Матильда Де Анджеліс, Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Dario Aita, Nicolo Pasetti, Mia McGovern Zaini, Riccardo Leto, Gionathan Montagna, Matilde Vigna

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Закон Лідії Поет» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий