Klon.TV » Серіали » Клан «Чорна вдова» (2012)

Клан «Чорна вдова» (2012)

HD 1080p
0

Дивитися Клан «Чорна вдова» 1 сезон, 1 - 10 серія онлайн українською

постер Клан «Чорна вдова»
Рік:
2012
Країна:
Бельгія
Тривалість:
50 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Статус:
1 сезон, 1 - 10 серія

Сюжет серіалу Клан «Чорна вдова»

Сестри Гуталс, єдині опори один для одного після втрати батьків, жили в гармонії і підтримували сімейну ідилію. Однак, коли середня сестра вийшла заміж за мерзенного Жана-Клода, це порушило їхній спокій. Жан-Клод став джерелом постійного роздратування для своїх свекрух, і сестри вирішили, що пора позбутися від нього.

Розумні і кмітливі сестри почали розробляти геніальний план, щоб прибрати Жан-Клода зі свого життя. Вони вивчили його звички, слабкості та рутину, щоб знайти найбільш вразливе місце. Вони зрозуміли, що Жан-Клод має багато ворогів і недоброзичливців, і вирішили використовувати це в своїх інтересах.

Однак, сестри не врахували однієї маленької деталі-вони не були єдиними, хто хотів позбутися Жан-Клода. Виявилося, що у нього було безліч ворогів, які також прагнули позбутися від нього. Незабаром сестри зрозуміли, що їхній геніальний план не такий унікальний, як їм здавалося.

Тепер сестри опинилися втягнутими в небезпечну гру, де кожен хотів використовувати їх для досягнення своїх цілей. Вони зрозуміли, що їм доведеться бути обережними і вмілими, щоб не стати жертвами власного плану.

Сестри вирішили об'єднатися і використати свою кмітливість, щоб переважити шанси на свою користь. Вони почали збирати інформацію про всіх, хто хотів позбутися Жана-Клода, і використовували цю інформацію для створення власної стратегії.

У підсумку, за допомогою свого кмітливого і хитрого підходу, сестри змогли перехитрити всіх своїх супротивників і домогтися своєї мети. Вони позбулися Жан-Клода і відновили свою сімейну ідилію.

Ця історія показує, що навіть найрозумніші та кмітливі люди можуть недооцінювати складності та ризики своїх планів. Однак, завдяки своїй силі волі і здатності адаптуватися до ситуації, що змінюється, сестри змогли подолати всі перешкоди і повернути собі мир і спокій.

Творці та актори

Режисер:
Nathalie Basteyns, Kaat Beels
Актори:
Барбара Сарафьян, Крістін Ван Пелликом, Рут Бекар, Майці Невілль, Inge Paulussen, Дірк Руфтхуфт, Герт Ван Рампелберг, Роббі Клейрен, Emilia Florentie, Tibo Vandenborre, Mathijs Scheepers, Гілда Де Баль, Sien Eggers, Steve Geerts, Felix Maesschalck, Gert Winckelmans, Stefaan Degand, Mano Dewulf, Херберт Флак, Weidong Hé

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Клан «Чорна вдова»» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий