Klon.TV » Серіали » Місячне сяйво (2007)

Місячне сяйво (2007)

HD 1080p
0

Дивитися Місячне сяйво 1 сезон, 1 - 16 серія онлайн українською

постер Місячне сяйво
Рік:
2007
Країна:
США
Тривалість:
60 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Статус:
1 сезон, 1 - 16 серія
Рейтинг:
7.6 / 24837 голосів

Сюжет серіалу Місячне сяйво

У 1952 році Мік Сент-Джон одружився на своїй коханій Кораліні Дювал. Пара планувала довге сімейне життя, однак шлюб тривав зовсім недовго: в першу шлюбну ніч Кораліна відкрила Міку жахливу правду про те, що є вампіром. Але дівчина не просто розповіла коханому про це, а обернула його на собі подібного, оскільки хотіла залишитися з ним назавжди. Приголомшений Мік кинув її, після чого спробував зажити спокійним життям.
Однак, володіючи безсмертям, почати все з чистого аркуша дуже важко, і головний герой переконався в цьому в 1985 році, коли минуле знову спіткало його. Кораліна повернулася в життя Міка: вона викрала маленьку дівчинку Бет Тернер, і мама дівчинки найняла Сент-Джона для пошуків дочки. Мік впорався із завданням - повернув Бет матері і вступив в сутичку з колишньою коханою, яка закінчилася смертю Кораліни. З тих пір він став тіньовим опікуном Бет, який протягом життя охороняв дівчинку від різних небезпек, але ніколи не показувався їй на очі. Минуло кілька років. Бет подорослішала і стала інтернет-репортером; Мік продовжив заробляти на життя приватним розшуком. Сент-Джон є, мабуть, найгумнаннішим вампіром серед усіх: він відмовляється пити людську кров, вважаючи за краще здобувати її у донорів або вампіра-патологоанатома Гільєрмо. Також він ніколи без причини не нападе на людину. Доля знову зводить його з Бет, коли вона береться за розслідування жорстокого вбивства студентки. Мік здається їй знайомим, але вона не пам'ятає всіх обставин, при яких він врятував її в 1985-му, оскільки була замалою. Детектив і журналістка утворюють тандем сищиків, і починають розслідувати різні злочини, в розкритті яких не досягла успіху поліція. У міру спілкування загадковий Мік все більше привертає увагу Бет, і він також починає відчувати тягу до дівчини, яку пам'ятає ще зовсім малою. Відносини між вампіром і людиною потроху переростають в романтичні, але тут в їх життя знову вривається Кораліна, якій не тільки вдалося вижити, але і стати смертною ... Ви готові зануритися в містичний детектив і розслідувати злочини, винуватцями яких можуть бути надприродні створіння? Тоді вам точно варто подивитися цей серіал.

Творці та актори

Режисер:
Фред Туа, Кріс Фішер, Пол Голаган
Актори:
Алекс О Локлін, Софія Майлз, Джейсон Дорінґ, Шеннін Соссамон, Chris Krauser, Тами Роман, Браян Вайт, Джордан Белфі, Джейкоб Варгас, Девід Блу, Ерік Вінтер, Кевін Уайзман, Еріка Рінгор, Луїс Монкада, Chase Kim, Amayla Early, Bryn Early, John Everlove, Benjamín Benítez, Eduardo Ortiz

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Місячне сяйво» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий