Klon.TV » Серіали » Зворотний зв’язок (2023)

Зворотний зв’язок (2023)

HD 1080p
0

Дивитися Зворотний зв’язок 1 сезон, 1 - 5 серія онлайн українською

постер Зворотний зв’язок
Рік:
2023
Країна:
Польща
Тривалість:
55 хв
Озвучення:
професійний дубльований | студія Postmodern
Статус:
1 сезон, 1 - 5 серія
Рейтинг:
7.5 / 21 голосів

Сюжет серіалу Зворотний зв’язок

Серіал зосереджений навколо Марцина Кані, колишнього рок-музиканта-алкоголіка, який щосили намагається зібрати своє життя воєдино. Після багатьох років зловживання алкоголем та ізоляції Марцин отримує звістку про те, що його син-підліток Адам зник безвісти. Повний рішучості знайти його, Марцин вирушає на відчайдушні пошуки по всій Варшаві, принагідно стикаючись з демонами свого минулого. Серіал повертає нас до днів слави Марцина як соліста популярного рок-гурту у 1990-х років. Харизматичний і талановитий, Марцин жив стрімким життям, наповненим славою, наркотиками та жінками. Однак його схильність до саморуйнування зрештою взяла гору, кульмінацією чого став розпад його групи та його шлюб. Марцин вдався до вживання алкоголю, щоб упоратися із втратою своєї музичної кар'єри та родини. У наші дні Марцин вже деякий час тверезий, але залишається тінню себе колишнього, що живе на самоті в напівзруйнованій квартирі. Розслідуючи зникнення Адама, Марцин змушений повернутися до фігур зі свого минулого та старих місць, де він колись досяг успіху. Це викликає яскраві спогади про юність Марцина, що розповідають про його сходження до слави та подальше падіння. Пошуки Адама заводять Марцина у нетрі Варшави, де він стикається з групою сумнівних осіб зі злочинного світу міста. Він також намагається возз'єднатися зі своєю колишньою дружиною Малгожатою, яка звинувачує Марцина у руйнуванні їхньої родини та не хоче мати з ним нічого спільного.

Творці та актори

Режисер:
Leszek Dawid
Актори:
Jan Hrynkiewicz, Аркадіуш Якубик

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Зворотний зв’язок» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий