Klon.TV » Фільми » Зубастий торнадо: Час прийшов (2018)

Зубастий торнадо: Час прийшов (2018)

480p
0

Дивитися Зубастий торнадо: Час прийшов онлайн українською

постер Зубастий торнадо: Час прийшов
Рік:
2018
Країна:
США
Тривалість:
1 год 26 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий | 2+2
Рейтинг:
3.5 / 4659 голосів

Сюжет фільму Зубастий торнадо: Час прийшов

"Останній акулячий торнадо: Якраз вчасно" - це фантастичний фільм про природні катаклізми, що раптово обрушилися на людей. Народ не встиг підготуватися до стихійного лиха, і не очікував такого масштабного руйнування. Фахівці були в замішанні. Вони не могли спрогнозувати наближення такого потужного розгулу стихій. Ураган з'явився просто з нізвідки. Гігантські хвилі зносили все на своєму шляху. Найжахливіше, що разом із водою на землю падали величезні акули, які пожирали все на своєму шляху.

Головний герой зміг врятуватися. Але ці страшні події залишили слід у пам'яті назавжди. Неможливо було змиритися з таким жахом, який забрав сотні життів невинних людей, не здатних протистояти кровожерливим істотам. Фін не може жити з цими думками і тому вирішує повернути час назад, для того щоб запобігти появі смертоносного тайфуну. Чоловік працює в цьому напрямку, і в нього зажевріла примарна надія на повернення в минуле. У нього з'явиться команда однодумців, які допоможуть йому боротися зі страшним лихом. Повернувшись у минуле, необхідно враховувати всі дрібниці, інакше неправильна дія може призвести до непоправних фатальних наслідків.

Творці та актори

Режисер:
Ентоні Ферранте
Актори:
Ян Зірінг, Тара Рід, Cassandra Scerbo, Джуда Фрідлендер, Вівіка А. Фокс, Brendan Petrizzo, M. Steven Felty, Matie Moncea, Тодд Рекс, Дебра Вілсон, Justin Andrew Honard, Neil deGrasse Tyson, Marina Sirtis, Audrey Latt, Ana Maria Varty Mihail, Tiberiu Harsan, Andrei Olteanu, Леслі Джордан, Даррел Хеммонд, Бен Стайн

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Зубастий торнадо: Час прийшов» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий