Klon.TV » Фільми » Зв'язок (2021)

Зв'язок (2021)

HD 1080p
0

Дивитися Зв'язок онлайн українською

постер Зв'язок
Рік:
2021
Країна:
США
Тривалість:
1 год 26 хв
Озвучення:
багатоголосий закадровий
Рейтинг:
3.2 / 125 голосів

Сюжет фільму Зв'язок

У центрі сюжету цієї кінострічки опиняться двоє незнайомців-Віра (Лаура Стетман) і Фостер (Ніколас Нейлор). Одного разу подорожуючи, на дорозі в лісі вони бачать таємничий світло, який закликає їх, потім спалах і далі чують вибух. Цей день став першим в їх знайомстві і назавжди змінив життя молодих людей. Після цієї дивної події, вони обидва раптово знаходять неймовірні сили і психічний зв'язок один з одним. Тепер Віра і Фостер можуть відчувати один одного, вони знають, коли прийдуть один до одного, знають, де знаходяться, в якому напрямку йдуть або їдуть. Вони можуть відчувати біль, радість, гнів, розчарування один одного за кілометри, це працює, як своєрідний навігатор. Їх суперсила полягає в тому, що вони одним поглядом, тільки концентруючись на людині, можуть відключити його, але якщо застосувати більш потужності, то можуть навіть вбити. Віра і Фостер не знають, як це можливо і як це працює, вони не розуміють, яким чином можуть бути пов'язані один з одним два абсолютно чужих людини. Вони також бояться звертатися до лікаря, тому що не хочуть бути піддослідними кроликами, якщо раптом над ними вирішать проводити експерименти. Крім того, разом із суперздатністю молоді люди отримують невидиму броню і стають несприйнятливими до інших небезпек або таким же, як вони самі. Трохи освоївшись і усвідомивши свою перевагу над іншими людьми, Віра і Фостер починають грабувати автозаправки, щоб роздобути грошей.
Віра вирішує помститися своєму колишньому бойфренду Метью (Закарі Васкес), який вигнав її і вдома, і знімає все, що відбувається на камеру. Ці записи та записи відеокамер на заправках потрапляють до рук шерифа Пуллера (Джоель Д.Вінкуп) та його помічника Галлагера (Род Грант). У подиві від небаченого раніше явища, вони намагаються розгадати цю загадку, адже обидва розуміють, що тут явно відбувається щось, але що саме? Може, це прибуття інопланетян зробило такий вплив, або специфічний вірус викликає мутацію, або це зомбо-апокаліпсис?

Творці та актори

Режисер:
Nicholas Naylor
Актори:
Zachary Vazquez, Brie Burke, Steve Heinz, Laura Stetman, Evette Young, Джоель Д. Винкооп, Rod Grant, Jeshua Vargas, Angela Podnar, Nautic Von Horn, Emily Pedone, Nicholas Naylor, Nicholas Gabriel Velasquez, Ariel Santerelli, Cranstan Cumberbatch, Rick Danford, Maureen Smith, Blue Feliu, Emily Kochanski, Cesil Alex

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися фільми українською?
      На нашому сайті абсолютно всі фільми можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися фільми наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися фільми безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі фільми онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Зв'язок» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий