Klon.TV » Серіали » Наші пані у Варшаві (2015)

Наші пані у Варшаві (2015)

HD 720p
0

Дивитися Наші пані у Варшаві 1 - 2 сезон, 1 - 13 серія онлайн українською

постер Наші пані у Варшаві
Рік:
2015
Країна:
Польща
Тривалість:
44 хв
Озвучення:
професійний дубльований | 1+1
Статус:
1 - 2 сезон, 1 - 13 серія

Сюжет серіалу Наші пані у Варшаві

Комедійний польсько - український серіал «Наші пані у Варшаві» Войцеха Адамчика за сценарієм К.Брутнера-про долю молодої жінки з двома дітьми, Свєти (Анна-Марія Бучек), яка працює відразу на декількох роботах. "Динаміт, а не жінка!"- відгукуються про неї поляки. Але ж незабаром до Світлани приєднаються три подруги, теж Українки в пошуках кращої долі – Уляна, Поліна і Ольга, не кожній з яких захочеться наслідувати світлі в її працьовитості. Але саме Світланою цікавляться багато солідні женихи, правда – у одного вік, у другого троє своїх дітей. Так що, можливо, об'єднавши зусилля « "Наші пані у Варшаві" зможуть домогтися набагато більшого?

Серіал "Наші пані у Варшаві «супроводжує чудова, елегантна і весела музика К.Дембовського, а актриси на ролях дівчат (вважаючи і польську зірку Бучок) знялися такі чудові, що навіть не знають української мови зртелі, на який дубльований» Наші пані у Варшаві«, зрозуміють,» у чому сіль" пригод молодих жінок в польській столиці.

Так що» Наші пані у Варшаві " можна рекомендувати до перегляду не тільки, перш за все, полякам і українцям, але і всім любителям комедійних історій.

Творці та актори

Режисер:
Wojciech Adamczyk
Актори:
Anna Maria Buczek, Маріан Дзендзель, Anna Gorajska, Katarzyna Ucherska, Magdalena Wróbel, Stanislaw Brejdygant, Дорота Завжди, Кшиштоф Стельмашик, Славомір Гжимковски, Adrian Zaremba, Feliks Matecki, Paulina Chapko, Juliusz Chrzastowski, Березня Липиньска, Кшиштоф Чечот, Józef Pawlowski, Ewa Makomaska, Anna Modrzejewska, Karolina Muszalak, Anna Ulas

Поширені питання глядачів Клон.ТВ

  • Що дає реєстрація на онлайн-кінотеатрі Klon.TV?

    Після реєстрації на нашому порталі Ви зможете:

    • Дивитися безкоштовно фільми та серіал в HD якості
    • Значне зменшення реклами
    • Використовувати закладки, в яких Ви зможете зберігати кращі фільми
    • Завжди бути в курсі всіх новинок, які вже вийшли та прем'єр 2024 року
    • Стати частиною спільноти, яка любить дивитися українською!
  • Скільки коштує дивитися серіали українською?
      На нашому сайті абсолютно всі серіали можна дивитися безкоштовно онлайн.
  • На яких пристроях можна дивитися серіали наживо?
      Клон ТВ оптимізовано до роботи на різних мобільних та ТБ пристроях. Ви можете на мобільних пристроях iOS і Android дивитися онлайн. А для користувачів SmartTV на Samsung або LG кінотеатр підійде для сімейного перегляду в хорошій якості 1080p. На Apple TV і Android TV наш сайт чудово підходить для зручного перегляду в улюбленій озвучці.
  • Чи можна дивитися серіали безкоштовно і без реєстрації?
      Так, на нашому сайті можна дивитися всі серіали онлайн безплатно і звісно ж без реєстрації! А всі матеріали виключно з українським озвученням

Обговорення та відгуки «Наші пані у Варшаві» (0)

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий